آغاز مرحله دوم قرعهکشی خودروسازان از فردا/ تحویل ۷۵هزار خودرو از چهار تا ۱۲ماه

دور دوم قرعهکشی دو خودروساز بزرگ کشور برای فروش ۷۵هزار دستگاه خودرو با موعد تحویل چهار تا یکساله از فردا به مدت دو روز آغاز خواهد شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، هفته گذشته هجدهم و نوزدهم خرداد ماه ایرانخودرو و سایپا با مجموعا حدود شش میلیون نفر شرکتکننده مرحله اول قرعهکشی فروش ۲۵هزار دستگاه خودرو را انجام دادند و از نوزدهم به مدت سه روز ثبتنام پیشفروش ۷۵هزار دستگاه از محصولات دو شرکت آغاز شد.
حالا با افزایش متقاضیان در این پیشفروش قرار است این خودروها نیز به صورت قرعهکشی با حضور مراجع نظارتی انجام شود؛ در این مرحله ایرانخودرو فردا به تعداد۴۵هزار دستگاه از ۱۱محصول خود و سایپا پسفردا ۳۰هزار از ۹محصول خود را به صورت قرعهکشی بین ۷۵هزار نفر با موعد تحویل چهار تا حداکثر ۱۲ماهه عرضه خواهند کرد.
نتایج قرعهکشی همچون روال فروش فوقالعادهها براساس کد پیگیری مشتریان در سایت رسمی فروش ایرانخودرو به نشانی esale.ikco.ir و سایپا به نشانی www.saipacorp.com اعلام خواهد شد و مشتریان پس از اعلام نتایج ۴۸ساعت فرصت دارند تا به واریز وجه و انتخاب نمایندگی اقدام کنند.
بر این اساس ایرانخودرو دنا پلاس، پارس الایکس، پژو ۲۰۶ تیپ۲، پژو ۲۰۶ صندوقدار وی۸، پژو ۲۰۷دستی، پژو پارس سال، سورن، دنا، سمند ایاف۷ و سمند الایکس را به روش قرعهکشی با قیمت روز به فروش خواهد رساند.
در پیشفروش سایپا هم سه محصول جدید شاهین، ساینا و کوییک سال به همراه کوییک آر، کوییک دندهای، وانت ۱۵۱ آپشنال، نیسان تکسوز و دوگانهسوز آپشنال و نیسان دیزل با قیمت روز عرضه خواهد شد.