وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۱۴ / تير / ۱۴۰۱ ۱۴:۰۴

تصاویر جدید پیروز توله یوز ایرانی + فیلم

تصاویر جدید پیروز توله یوز ایرانی + فیلم

آخرین تصاویر منتشر شده از توله یوزپلنگ ایرانی نشان از افزایش فعالیت, جست‌و‌خیز و حال خوب "پیروز" دارد، اما نباید فراموش کرد که همچنان نقص سیستم ایمنی می‌تواند برای پیروز خطرساز شود.

کد خبر: ۶۵۰۸۳۶
هلو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، "پیروز" تنها توله یوزپلنگ باقی مانده از "ایران" که اکنون 2 ماه و 4 روز دارد روز به روز در حال رشد و افزایش جست‌و‌خیز است و به گفته علیرضا شهرداری، پرستار پیروز روند درمان و رشد آن بهبود یافته است.

آخرین تصاویر منتشر شده از توله یوزپلنگ ایرانی نشان از افزایش فعالیت، جست‌و‌خیز و حال خوب "پیروز" دارد، اما نباید فراموش کرد که همچنان نقص سیستم ایمنی می‌تواند برای پیروز خطرساز شود. پیروز که در حال حاضر در پارک پردیسان و تحت شرایط ویژه نگهداری می‌شود نمادی از حفظ امیدها برای حفظ گونه ارزشمند یوزپلنگ ایرانی در کشور محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
کیان.
x