وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۰۶ / آبان / ۱۳۹۹ ۱۷:۰۶

تفاهم‌نامه فروش ۹۰هزار تن ریل ذوب آهن اصفهان امضا شد

تفاهم‌نامه فروش ۹۰هزار تن ریل ذوب آهن اصفهان امضا شد

ذوب آهن اصفهان و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء تفاهم نامه فروش۹۰ هزار تن ریل را امضا کردند که به عنوان افشای اطلاعات با اهمیت در کدال درج شد.

کد خبر: ۴۷۷۰۶۴
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین، طی این تفاهم‌نامه‌  90 هزار تن  ریل  E160   با گریدR260   مطابق آخرین ویرایش استاندارد EN13674-1 از تولیدات ذوب آهن اصفهان، توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء برای راه آهن چابهار-زاهدان به صورت چند مرحله ای و با توافق طرفین در خصوص تناژ ، زمان عرضه و کشف قیمت در بورس کالا خریداری می شود.

شایان ذکر است عملیات ریل گذاری راه آهن چابهار – زاهدان  با استفاده از ریل تولید شده در ذوب آهن اصفهان  طی مراسمی تیر ماه سال جاری  با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد.

طول راه‌آهن زاهدان - چابهار ٦٢٨ کیلومتر است و طبق برنامه‌ریزی‌ها، ریل‌گذاری ۱۵۰ کیلومتر از این محور تا پایان امسال انجام خواهد شد.

گفتنی است ذوب آهن اصفهان تنها تولیدکننده ریل در منطقه منا ( خاورمیانه و شمال آفریقا ) است و انواع ریل برای خطوط پرسرعت ، ریل مترو و معدن مطابق استانداردهای جهانی را تولید می کند .

تفاهم‌نامه فروش ۹۰هزار تن ریل ذوب آهن اصفهان

ارسال نظرات
کیان.
x