مثقال طلا
وی ایکس اکستریم
کیان.
x
پامپ
ریماا
منطه
فلای تو دی
۲۱ / دی / ۱۴۰۱ ۱۱:۳۱
رییس مجلس خبر داد؛

بررسی بودجه از امروز در کمیسیون تلفیق / بودجه ۱۴۰۲ دوم بهمن به صحن مجلس می آید

بررسی بودجه از امروز در کمیسیون تلفیق / بودجه ۱۴۰۲ دوم بهمن به صحن مجلس می آید

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از رئیس جمهور برای تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ به مجلس گفت: از امروز کمیسیون تلفیق برای بررسی لایحه بودجه سال آتی در مجلس شورای اسلامی تشکیل خواهد شد و در روز دوم بهمن‌ماه بررسی کلیات بودجه در دستور کار صحن مجلس خواهد بود.

کد خبر: ۶۹۴۴۲۳
a market

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، محمد باقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی پس از تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ از سوی رئیس جمهور به نمایندگان بیان کرد: از رئیس جمهور تقدیر می‌کنم که امروز لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ را تقدیم مجلس کرد، مجلس شورای اسلامی از امروز کمیسیون تلفیق را براساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه تشکیل خواهد داد.

وی در ادامه اظهار کرد: از همین‌جا از رئیس جمهور دعوت می‌کنم که روز یکشنبه دوم بهمن‌ماه برای دفاع از کلیات لایحه بودجه به صحن مجلس شورای اسلامی آمده و ان‌شاءالله کلیات بودجه روز یکشنبه دوم بهمن‌ماه به تصویب مجلس خواهد رسید.

ارسال نظرات