وی ایکس
آگاه-شتاب
لاماری ایما/ آرین موتور
x
کاریزما
فونیکس
فلای تودی
۳۰ / شهريور / ۱۴۰۲ ۱۴:۰۲

انجام پروازها از ایران به مقصد ارمنستان و جمهوری آذربایجان به حالت عادی برگشت؟

انجام پروازها از ایران به مقصد ارمنستان و جمهوری آذربایجان به حالت عادی برگشت؟

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به دنبال برقراری صلح و آتش بس، پروازهای بین ایران و دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان از سر گرفته شد.

کد خبر: ۷۳۵۰۷۲
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به دنبال برقراری صلح و آتش بس، پروازهای بین ایران و دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان از سر گرفته شد.

یازرلو اظهار کرد: به دنبال عملیات نظامی در منطقه قره باغ  در روز گذشته ۲۸ شهریور که مورد مناقشه بین دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان است، سازمان هواپیمایی کشوری بلافاصله با هماهنگی نهادهای ذیربط و دستگاههای بین‌المللی نوتامی مبنی بر لغو پروازها بین ایران و کشورهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان با هدف حفظ ایمنی مسافران صادر کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط روز گذشته ترافیک پروازی منطقه از آسمان جمهوری آذربایجان و ارمنستان به سمت آسمان ایران تغییر و ترافیک منطقه مورد پذیرش قرار گرفت.

یازرلو تصریح کرد: اکنون سطح تنش بین دو کشور کاهش یافته و با توجه به توافق صلح و آتش‌بس موجود و همچنین هماهنگی‌های بعمل آمده با نهادهای ذیربط از جمله وزارت امور خارجه، پروازها در مسیرهای مذکور به حالت عادی بازگشته است.

ارسال نظرات
کیان طلا
x