وی ایکس
آگاه-شتاب
لاماری ایما/ آرین موتور
x
کاریزما
فونیکس
فلای تودی
۰۴ / تير / ۱۴۰۲ ۱۷:۴۹
وزیر کشور؛

پلیس در حوزه عفاف‌وحجاب به قانون عمل می‌کند

پلیس در حوزه عفاف‌وحجاب به قانون عمل می‌کند

وزیر کشور با اشاره به این مطلب که حتماً از پلیس در انجام مأموریت هایش حمایت خواهیم کرد گفت: پلیس در حوزه عفاف و حجاب به قانون عمل می‌کند.

کد خبر: ۷۲۳۳۸۰
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، احمد وحیدی، وزیر کشور با اشاره به این مطلب که حتماً از پلیس در انجام مأموریت هایش حمایت خواهیم کرد گفت: پلیس در حوزه عفاف و حجاب به قانون عمل می‌کند.

وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران درباره حمایت وزارت کشور از پلیس گفت: ما حتماً از پلیس در انجام مأموریت هایش و آنجایی که به کمک نیاز داشته باشد حمایت می‌کنیم.

وحیدی همچنین درباره پیگیری مسئله عفاف و حجاب هم گفت: پلیس وظایف خود را در زمینه عفاف و حجاب انجام داده و مردم باید به قانون تمکین کنند چون کار پلیس جدا از وظایف قانونی اش نیست. این لایحه در کمیسیون مربوطه بررسی می‌شود.

وی افزود: اقدامات لازم در زمینه تجهیز شدن فراجا را در دستور کار داریم. اکنون با افغانستان نیز مشکلی در مرز نداریم امیدواریم آنها به ضوابط حفظ مرزهایی که به آن متعهد هستند پایبند بمانند.

ارسال نظرات
کیان طلا
x