هشدار سازمان بهداشت جهانی درباره سلامت نوجوانان
اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ مطالعه اخیر انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی نشان داد که 80 درصد از نوجوانان سراسر جهان فعالیت بدنی کافی در طول روز ندارند و این مسئله بسیار خطرناک است.
گفتنی است که در این بررسی انجام شده، فعالیت، به معنی داشتن حداقل یک ساعت فعالیت بدنی در طول روز است که 85 درصد از دختران و 78 درصد از پسران از این هدف دور بودهاند.
محققان اذعان داشتند که این شرایط بسیار مشکلساز است و فورا در راستای آن باید اقداماتی صورت گیرد.
قابل ذکر است که 1.6 میلیون دانشآموز از 146 کشور سراسر جهان در این تحقیق، مورد بررسی قرار گرفتند و طبق لیست ارائه شده مشخص شد که دانشآموزان کره جنوبی با آمار 94.2 درصدی در خصوص عدم فعالیت بدنی، کمترین تحرک را در میان سایر نوجوانان جهان دارند.
همچنین، شایان ذکر است که به دنبال کره جنوبی، به ترتیب ایتالیا، فرانسه، روسیه و چین در صدر لیست کشورهایی که نوجوانان آنها کمترین میزان فعالیت بدنی را دارند، مشاهده میشوند.
در نمودار ارائه شده، به ترتیب کشورهایی که نوجوانان آنها کمترین میزان فعالیت بدنی را دارند مشاهده میکنید؛