۰ نفر

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

۲۴ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸
کد خبر: 674334
بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

بیوگرافی شهاب حسینی به همراه ماجرای طلاق از همسر اولش و ازدواج با ساناز ارجمند.

اقتصاد آنلاین - سولماز محمدی؛ سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی  ۱۴ بهمن ماه ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد.  به گفته خود او هنگام تولد سه کیلو و هفتصد گرم وزن داشت.

او نخستین فرزند خانواده است و یک برادر و دو خواهر دارد. اصلیت او به تنکابن مازندران برمی‌گردد. خانواده شهاب حسینی در هشت سالگی به خاطر کار مادرش به خرم آباد رفتند. مادر شهاب امدادگر بود و آنها تا سال ۱۳۶۲ در خرم آباد ماندند.

بیوگرافی شهاب حسینی

برادر او در حوزه موسیقی فعالیت کرده و مهدی نام دارد. پدر او سیدفخرالدین حسینی است که در کار تالیق و ترجمه کتاب در کنار دبیری آموزش و پروش بود و چند کتاب و رمان به ترجمه وی منتشر شده است.

تلاش شهاب حسینی برای مهاجرت به کانادا

شهاب حسینی در رشته روانشناسی دانشگاه تهران قبول شد. ولی آن را هم به خاطر مهاجرت به کانادا، نصفه رها کرد.

او در این باره گفته است: آنقدر به خودم اطمینان داشتم که فقط در کنکور سراسری شرکت کردم. مطمئن بودم که قبول می شوم، اما نشدم. سال بعد در دانشگاه آزاد جواز ورود به رشته بازیگری را به دست آوردم. اما آن موقع چون این حرفه برایم مطرح نبود، صبر کردم تا نتایج سراسری هم مشخص شود. با قبولی در رشته روانشناسی به دانشگاه سراسری نقل مکان کردم. دو سال درس خواندم و بعد انصراف دادم. عمویم مقیم کانادا بود. قصد داشتم هرچه سریع تر به او برسم و در کانادا ادامه تحصیل بدهم. همین تصمیم باعث شد تا درس را نیمه کاره رها کنم. حالا که به گذشته ها فکر می کنم، می بینم درس شیرینی را رها کردم.

اما همان دو سال دانشگاه اتفاقات مهمی برای او افتاد، مثلا آشنایی با همسرش و شرکت در تئاتر دانشگاه. او یک سال برای رفتن به کانادا تلاش کرده و در نهایت به سربازی میرود که اصلا خاطره خوشی ندارد. او برای این که بتواند به کانادا برود به پایان خدمت نیاز داشت و همین شد که به سربازی رفت. در این ۱۸ خدمت سربازی به خونریزی معده دچار شده و به بیمارستان هم منتقل شد!

ماجرای ازدواج شهاب حسینی با همسر اولش

وی در سن ۲۲ سالگی در سال ۱۳۷۴ با پریچهر قنبری که همکار او در تئاتر بود ازدواج کرد.  شهاب حسینی درباره آشنایی با همسرش میگوید که در مرخصی سربازی اش به دیدار دوستان زمان دانشجویی رفته بود که با دختر ساده و محجوبی که کتاب مطالعه میکرد برخود داشت و به خاطر اعتقاد نداشتن همسرش به دوستی قبل از ازدواج او به سرعت به خواستگاری رفت.

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

جشن عروسی جالب شهاب حسینی

 شهاب با خانواده خودش صحبت کرد و بعد از چهار ماه نامزدی عقد کردند. آن زمان نتوانستند جشن عروسی را برگزار کنند و شهاب دوست داشت در این زمینه مستقل باشد، برای همین بود که در نهایت سه سال بعد جشن عروسی را گرفتند.

شهاب حسینی گفت که ازدواجش بدون هیچ سنگ اندازی از طرف خانواده ها انجام شده، آنها از نظر اجتماعی در یک سطح بودند و میزان مهریه هم همان چیزی شد که با همسرش توافق کرده بود. او گفت که همسرش مشکلات او را درک کرده و تقریبا در همه زمینه ها با هم توافق دارند.

همسر اول شهاب حسینی کیست؟

همسر شهاب حسینی در ۴ دی ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمده و آخرین فرزند خانواده است، وی از دانشگاه تهران رشته چهره پردازی فارغ التحصیل شده و یک برادر و یک خواهر دارد. وی سابقه بازیگری در فیلمی به کارگردانی همسرش هم دارد. این فیل ساکن طبقه وسط در سال ۱۳۹۳ است.

پسران شهاب حسینی

محمد فرزند اول شهاب حسینی است که در روز تولد خود شهاب به دنیا آمد، دومین پسرش در ۲۰ مرداد سال ۱۳۹۰ به دنیا آمد و او را امیرعلی نامیدند.

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

ازدواج دوم شهاب حسینی و اختلاف سنی ۱۷ ساله او با همسرش

شهاب حسینی در اکران مردمی فیلم شین، برای اولین بار با همسر دومش (ساناز ارجمند) حضور پیدا کرد. ساناز ارجمند عکاس و فیلمبردار، اهل شهر مشهد و متولد ۱۳۶۹ می باشد. که 17 سال از شهاب حسینی کوچکتر است.

وی از کارکنان کمپانی سون اسکای است. این شرکت متعلق به شهاب حسینی می باشد. شروع آشنایی این زوج در برنامه هم رفیق بوده و همینطور ساناز ارجمند در این برنامه به عنوان عکاس فعالیت داشته است.

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

ورود شهاب حسینی به دنیای بازیگری

شهاب حسینی در سال های ۷۱ و ۷۱ در کلاس بازیگری استاد سمندریان شرکت کرد و در دانشگاه هم روی صحنه بازی کرده بود، از همان دوران جوانی هم بازی بازیگران مطرحی مثل پارسا پیروزفر و یوسف تیموری شد. سه سال بعد ازدواج اش با پریچهر، در سال ۷۷ فعالیت هنری اش با گویندگی در رادیو آغاز شد. در همان سال بود که نادر سلیمانی و کامران ملک مطیعی او را به تلویزیون معرفی کردند. او با برنامه اکسیژن برا اولین بار به روی آنتن رفت و به چهره ای شناخته شده تر تبدیل شد. حسینی در سال ۱۳۷۹ با سریال پس از باران پا به عرصهٔ بازیگری گذاشت. در سال ۱۳۸۰ در سریال پلیس جوان و در سال ۱۳۸۲ در سریال تب سرد به ایفای نقش پرداخت. وی در سال ۱۳۸۵ در سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا به ایفای نقش پرداخت و این سریال دورهٔ اوج وی در تلویزیون بود.

خوانندگی شهاب حسینی

او به همراه برادرش سید مهدی حسینی و دیگر دوستان گروه موسیقی هفت را ایجاد کرد. تا امروز این گره چهار آلبوم منتشر کرده که در دو آلبوم اول شهاب حسینی دکلمه کرد و در دو آلبوم آخر به خوانندگی پرداخت.

ماجرای خداحافظی شهاب حسینی با اینستاگرام

در بهمن سال ۱۳۹۹ خبر تزریق واکسن کرونا شهاب حسینی در آمریکا منتشر شده و با تایید خود او مواجه شد. او در این باره گفت که به اصرار یکی از دوستان در صف مازاد ایستاد تا شانس خود را برای دریافت واکسن امتحان کند. در آن زمان واکسن مازادی که بعد از خروج از یخ زدگی قابلیت بازگشت را نداشت بین مردم عادی تزریق میشد. به هر حال این حواشی واکسن زدن وی را مجبور به خداحافظی از اینستاگرام کرد.

واقعیت هایی درباره زندگی شخصی شهاب حسینی

او در مصاحبه ای گفته است: دوران کودکی من به شیطنت های مختلف با پسربچه  ها گذشت. مادرم می گفت تو پسر شری بودی. روزی که به خاطر سر بازی سرم را با نمره ۴ اصلاح کردم، دیدم سرم از ۹ ناحیه شکسته است. با توجه به اینکه زمان وقوع ۵-۴ مورد از این شکستگی ها را به خاطر نمی آورم، باید آنها را به دوران کودکی ام نسبت داد. جز سر  از نواحی دیگری همچون صورت و دست و پا هم بارها دچار جراحت های مختلف شدم.  دوستی بخش مهمی از روند شکل گیری نگاه و بزرگ شدن همه ماست. دانش عمومی من تا حدودی خیابانی است و محصول رفاقت با هم محلی ها. کودکی من در حد فاصل میان دو خیابان هاشمی و سپه غربی گذشت. دوستی داشتم به نام رضا که هم خیلی صمیمی بودیم و هم به صورت متوالی با هم کتک کاری می کردیم. ضمن آنکه اهل دوستی با بزرگ تر از خودم بودم، ولی مایلم از رفقا به خصوص در مسائل مختلف درس بگیرم؛ براساس این رویه حالا اکثر دوستانم بالای ۴۰ سال سن دارند.

شهاب بهترین پدر دنیاست

همسر اولش قبل از جدایی گفته بود: به جرات می توانم بگویم او بهترین پدر دنیاست. خیلی به بچه هایش علاقه دارد و گاهی اوقات حس می کنم بیشتر از من، آنها را دوست دارد. خیلی عجیب است. من هم آنها را دوست دارم اما حس می کنم که شهاب بیشتر از من و عجیب تر به آنها علاقه مند است.

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

با تمام سختی های شغلی شهاب همیشه کنار ما بوده است. خیلی وقت ها پیش می آید که برای تمرکز کردن احتیاج به سکوت دارد. حس و حال بازیگری شبیه کارهای دیگر نیست که درست مانند بقیه از خواب بلند شوید، به مغازه یا اداره بروید و … . باید روح را بسازید که بتوانید نقشی را ایفا کنید. شاید جاهایی از هم دور افتادیم اما همیشه با هم بودیم و عشقی که نسبت به هم داشتیم، رابطه مان را محکم تر می کرد.

جوایز شهاب حسینی

با فیلم رخساره سال ۱۳۸۰ وارد پرده سینما شد تا اینکه سال ۱۳۸۷ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را برای بازی در فیلم سوپر استار گرفت. در عرصه بین المللی نیز از سال ۱۳۸۹ برای بازی در فیلم جدایی نادر از سیمین برنده خرس نقره ای از جشنواره فیلم برلین شد. اما اوج افتخار او گرفتن جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن برای بازی در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی در سال ۱۳۹۴ بود.

بیوگرافی شهاب حسینی و همسرانش با عکس های خانوادگی / ماجرای طلاق و ازدواج با ساناز ارجمند

فیلم های سینمایی شهاب حسینی

۱ –  امتحان نهایی (۱۳۹۵)

۲ –  لابی (۱۳۹۵)

۳ –  فیلم برادرم خسرو (۱۳۹۴)

۴ –  چهارشنبه (۱۳۹۴)

۵ –  سایه‌های موازی (۱۳۹۴)

۶ –  فروشنده (۱۳۹۴)

۷ –  دوران عاشقی (۱۳۹۳)

۸ –  طعم شیرین خیال (۱۳۹۳)

۹ –  پنج ستاره (۱۳۹۲)

۱۰ –  ساکن طبقه وسط (۱۳۹۲)

۱۱ –  آشغال های دوست داشتنی (۱۳۹۱)

۱۲ –  حوض نقاشی (۱۳۹۱)

۱۳ –  هیس! دخترها فریاد نمی زنند (۱۳۹۱)

۱۴ –  من و زیبا (۱۳۹۰)

۱۵ –  یکی می خواد باهات حرف بزنه (۱۳۹۰)

۱۶ –  آفریقا (۱۳۸۹)

۱۷ –  برف روی شیروانی داغ (۱۳۸۹)

۱۸ –  جدایی نادر از سیمین (۱۳۸۹)

۱۹ –  خانه پدری (۱۳۸۹)

۲۰ –  سوت پایان (۱۳۸۹)

۲۱ –  پرسه در مه (۱۳۸۸)

۲۲ –  آناهیتا (۱۳۸۷)

۲۳ –  حوالی اتوبان (۱۳۸۷)

۲۴ –  درباره الی (۱۳۸۷)

۲۵ –  دل شکسته (۱۳۸۷)

۲۶ –  سایه وحشت (۱۳۸۷)

۲۷ –  سوپراستار (۱۳۸۷)

۲۸ –  نیلوفر (۱۳۸۷)

۲۹ –  پرچم های قلعه کاوه (۱۳۸۶)

۳۰ –  محیا (۱۳۸۶)

۳۱ –  ایستگاه بهشت (۱۳۸۵)

۳۲ –  بچه های ابدی (۱۳۸۵)

۳۳ –  غیرمنتظره (۱۳۸۵)

۳۴ –  قصه عشق (۱۳۸۵)

۳۵ –  باغ آلوچه (۱۳۸۴)

۳۶ –  پیشنهاد ۵۰ میلیونی (۱۳۸۴)

۳۷ –  قتل آنلاین (۱۳۸۴)

۳۸ –  رستگاری در ۲۰/۸ دقیقه (۱۳۸۳)

۳۹ –  گرداب (۱۳۸۳)

۴۰ –  الهه زیگورات (۱۳۸۲)

۴۱ –  شمعی در باد (۱۳۸۲)

۴۲ –  این زن حرف نمی زند (۱۳۸۱)

۴۳ –  زهر عسل (۱۳۸۱)

۴۴ –  واکنش پنجم (۱۳۸۱)

۴۵ –  آدمک ها (۱۳۸۰)

۴۶ –  رخساره (۱۳۸۰)

سریالهای شهاب حسینی

شهرزاد (فصل ۱ و ۲)

پس از باران ۱۳۷۹

همسفر ۱۳۸۰

پلیس جوان ۱۳۸۰

تب سرد ۱۳۸۲

مدار صفر درجه ۱۳۸۵

رقص پرواز ۱۳۸۵

شوق پرواز ۱۳۸۸

سرزمین کهن (کمال تبریزی، ۱۳۸۹)