۰ نفر

شرکت صدگان به مناسبت روز حسابدار؛ رویداد «ROADMAP» را برگزار کرد

۱۸ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۹
کد خبر: 818437
شرکت صدگان به مناسبت روز حسابدار؛ رویداد «ROADMAP» را برگزار کرد

شرکت صدگان سامانه هوشمند، فعال در حوزه تولید نرم‌افزارهای مالی و حسابداری، در راستای گرامی‌داشت روز حسابدار، ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲، رویداد «Roadmap؛ دورهمی روز حسابدار» را با حضور چهره‌های برتر حسابداری و مدیریت مالی کشور در هتل قلب تهران برگزار کرد. این رویداد با حضور فعالان حوزه مالی و حسابداری، به بحث و بررسی مهم‌ترین مسائل و چالش‌های این حوزه پرداخت.

در این رویداد نیم‌روزه، امیرحسام حیدریان، مدرس حسابداری و مجری این برنامه به مروری بر تاریخچه‌ی برگزاری این رویدادها به صورت آنلاین در دو ماهه گذشته پرداخت. وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۴ هزار متقاضی و میانگین حضور ۲۵۰ نفر در هر وبینار، این موضوع را جرقه‌ای برای ادامه‌ی مسیر آموزشی ROADMAP و همچنین نشان از خلاء مهم آموزشی برای حسابداران برشمرد.

وی ابراز امیدواری کرد، دورهمی روز حسابدار که توسط شرکت صدگان و به صورت حضوری برگزار شده است، بتواند پاسخگوی انتظارات ایجاد شده باشد.

در ادامه‌ی رویداد Roadmap چهار سخنرانی تخصصی و یک پنل با حضور مدیران مالی شرکت‌های مطرح کشور برگزار شد.

سخنرانی اول: نقش هدفگذاری در مسیر رشد حسابدار

در اولین سخنرانی این برنامه، «فرشید رستگار» مدرس و مشاور مالیاتی به اهمیت هدفگذاری در زندگی شخصی و سپس موفقیت حرفه‌ای حسابداران پرداخت. ایشان با اشاره به نقش هدفگذاری در ارتقای مهارت‌ها و دستیابی به موفقیت‌های شغلی، به راهکارهای کاربردی برای تعیین اهداف و تدوین برنامه‌های اجرایی موثر در این حوزه پرداخت. استفاده از تجارب و روایت‌های دست اول شخصی از زندگی این مدرس حسابداری، نقش مهمی در اثرگذاری این سخنرانی داشت. رستگار با تشریح تفاوت «مقصد»، «آرزو» و «هدف» به نقش موثر هر یک از این عوامل در پازل رسیدن به زندگی مطلوب اشاره کرد و در پایان از ارتباطات و شبکه‌سازی به عنوان کلید تسریع و تسهیل در رسیدن به اهداف نام برد.

شرکت صدگان به مناسبت روز حسابدار؛ رویداد «ROADMAP» را برگزار کرد

سخنرانی دوم: تاثیر هوش مصنوعی و تکنولوژی بلاکچین بر آینده حسابداری

در سخنرانی دوم این رویداد، «نوید مددی»، متخصص هوش مصنوعی، در سخنانی متفاوت، به بررسی تاثیر هوش مصنوعی و تکنولوژی بر آینده حسابداری در ایران و جهان پرداخت. ایشان با اشاره به نقش رو به رشد فناوری‌های نوین در بازتعریف فرایندهای حسابداری و تغییر نقش حسابداران، به راهکارهای لازم برای ارتقای مهارت‌های فنی و تطبیق با این تغییرات پرداخت. وی در مورد تاثیر تکنولوژی بر حسابداری گفت:‌ «افزایش دقت عملکردها، کاهش خطا و اشتباهات و بهبود سرعت انتقال اطلاعات و گزارش‌دهی، مهم‌ترین مزایای استفاده‌ی بیشتر از تکنولوژی در حسابداری است».

وی در ادامه، به نقش روزافزون هوش مصنوعی در حسابداری اشاره کرد که گاهی از آن به عنوان تهدیدی برای فرصت‌های شغلی و کاری حسابداران برشمرده می‌شود. وی در این زمینه به مزایایی همچون اتوماسیون پروسه‌های تکراری، تجزیه تحلیل دقیق داده‌ها با سرعت بالا و پیش‌بینی روندها و الگوها اشاره کرد که می‌تواند تهدیدی برای برخی شغل‌ها در این زمینه باشد. اما در ادامه به اهمیت سوار شدن بر تکنولوژی هوش مصنوعی با مهندسی Promt یا دستور دهی به هوش مصنوعی اشاره کرد که می‌تواند کارهای بسیاری را در زمینه‌ی حسابداری تسریع کند.

وی همچنین به تکنولوژی بلاکچین به عنوان روشی برای ایحاد شفافیت و اعتماد، اتوماسیون و بهینه‌سازی و توسعه‌ی بازار اشاره کرد که همانگونه که در دنیای رمزارزها دنیای جدیدی را خلق کرده، در آینده می‌تواند بر روندهای مالی و حسابداری سنتی نیز تاثیر شگرفی داشته باشد.

سخنرانی سوم: ارائه‌ی قدرتمند توانمندی‌ها(ارتباط موثر)

در سخنرانی سوم این رویداد، «سعید کیانفر»، وکیل پایه یک دادگستری و مدرس اصول و فنون مذاکره، به بررسی کارکردهای ارتباط موثر و فنون مذاکره در رشد شغلی اشاره کرد و پیشرفت شغلی را به دو نوع پیشرفت عمودی به معنی رشد در هرم سازمانی شرکت به سمت‌های مدیریتی بالاتر و پیشرفت افقی در اثرگذاری و افزایش دامنه‌ی نفوذ تقسیم کرد.

وی افزایش نفوذ و تاثیر بر روند حرکتی سازمان را نتیجه‌ی تمرکز بر پیشرفت در اثرگذاری دانست و کلید آن را ارائه‌ی قدرتمند توانایی‌ها و ایجاد ارتباطات موثر دانست.

وی از حسابداران خواست به جای تمرکز بر فرآیندهای فنی و شغلی وظیفه‌ای خود، نقش مهم‌تری در روندها و جهت‌های حرکتی شرکت ایفا کنند.

سخنرانی چهارم: پدیده مهاجرت در اکوسیستم مالی و حسابداری ایران

در آخرین سخنرانی این رویداد، «ابراهیم بنوفاطمه» مدرس و مشاور مالی و حسابداری، به بحث در مورد دغدغه‌های مهاجرت در بین حسابداران پرداخت. ایشان با اشاره به عوامل مختلف تاثیرگذار بر مهاجرت حسابداران، به بررسی مدارک معتبر جهانی همچون CPA، دوره‌ی ACCA و CMA پرداخت که در یافتن فرصت‌های شغلی موثرند.

در ادامه وی به مقایسه‌ی میانگین درآمد حسابداران در ده کشور مختلف با بالاترین درآمد میانگین در این رشته پرداخت اما با بررسی چالش‌های مختلف مهاجرت حسابداران در نهایت نتیجه گرفت که این اقدام برای بسیاری از حسابداران ایرانی با توجه به رقابتی بودن شدید بازار استخدام در این رشته مناسب نیست.

پنل گفتگو با مدیران مالی موفق

در بین سخنرانان این رویداد، یک پنل گفتگوی تخصصی با حضور رضا کرملو، مدیر مالی شرکت نقش اول کیفیت (ناک)، پدرام صادقی مدیر حسابداری اسنپ‌گروسری، صالح قانعی‌نژاد، مدیر حسابداری شرکت یکتانت و علیرضا قاسمی، مدیر کل عملیات مالی دیجیکالا و با میزبانی امیرحسام حیدریان برگزار شد.

شرکت صدگان به مناسبت روز حسابدار؛ رویداد «ROADMAP» را برگزار کرد

در این پنل، موضوعات مختلفی از جمله اثرات تکنولوژی‌های جدید بر فعالیت حسابداران، نکات مهم پنلیست‌ها برای موفقیت در حسابداری، اثرات راه‌اندازی سامانه مودیان مالیاتی و اجباری شدن آن برای اشخاص حقیقی، سبک زندگی یک حسابدار و دغدغه‌های ماندن یا مهاجرت مطرح شد و به بحث گذاشته شد.

پرهیز از غرور در یادگیری، صبوری در مسیر شغلی، ایجاد و حفظ ارتباطات، صاحب سازمان دانستن و دوری از تفکر کارمندی، اهمیت جلب اعتماد مدیران و هزینه کردن برای آموزش دیدن و یادگیری، از دیگر نکات مهم مطرح شده در این پنل توسط اعضای مختلف بود.

لازم به ذکر است که شبکه‌سازی نیز در زمان استراحت این رویداد اجرا شد و به ارتباط بیشتر اهالی این صنعت با یکدیگر انجامید.

این رویداد فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و آشنایی با آخرین دستاوردها و چالش‌های حوزه مالی و حسابداری بود و بازخورد مثبت شرکت‌کنندگان نشان از اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت‌های حسابداران کشور دارد.

شرکت صدگان هدف از برگزاری این رویداد را تقدیر از حسابداران در روز حسابداری و کمک به توسعه حرفه‌ای حسابداران و ارتقای سطح کیفی خدمات مالی در کشور توصیف کرد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رویداد و همچنین خدمات و محصولات شرکت صدگان، می‌توانند به وبسایت رسمی شرکت به آدرس https://sadgan.com مراجعه کنند.

این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و توسط تحریریه اقتصاد آنلاین تهیه نشده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha