در دومین جشنواره ملی فولاد مطرح شد:
تاکید بر بومیسازی در صنعت فولاد

رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: صنعت فولاد که جزو افتخارات کشور ما است، از نوامبر سال گذشته تاکنون در تحریم بوده و اخیرا هم تحریم شده و این به معنای عملکرد خوب بخش فولاد است.
به گزارش اقتصادآنلاین ، خداداد غریبپور، رییس هیات عامل ایمیدرو در دومین جشنواره ملی فولاد افزود:دنیا در صنعت فولاد پیشرفتهای عجیبی کرده و وزن فولاد طی ۲۰سال اخیر بسیار سبکتر شده است. طول خطوط تولید به شش برابر میزان قبلی رسیده است.
وی ادامه داد،در بومی سازی اطلاع دقیقی از تجهیزات موردنیاز و تولیدکنندگان نداریم و اطلس تهیه شده در جشنواره سال گذشته مقدمهای برای اطلاع رسانی در این زمینه شد.
غریب پور گفت: راه جدیدی در پیش گرفتهایم که مسائل آن ناآشناست اما مهم این است که راه را آغاز کردهایم و شروع آن با امضای تفاهمنامههای سال گذشته بود.
ارسال نظرات