قابلیت جدید فیسبوک برای حفظ حریم خصوصی کاربران

فیس بوک اخیرا گزینه جدیدی را در دسترس قرار داده است که به کاربران امکان می‌دهد اطلاعات شخصی مانند شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل را از پایگاه داده شرکت حذف کنند.

قابلیت جدید فیسبوک برای حفظ حریم خصوصی کاربران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای حذف شماره تلفن و آدرس ایمیل خود از پایگاه داده فیس بوک، مراحل زیر را انجام دهید:

- با مراجعه به صفحه اختصاصی، ابزار حذف مخاطبین فیس بوک را باز کنید.

- اکنون «شماره تلفن همراه» یا «شماره تلفن ثابت» را انتخاب کنید و سپس روی «بعدی» کلیک کنید.

- اکنون شماره تلفن همراه خود را وارد کنید تا با کد تاییدی که دریافت می‌کنید تایید شود.

اکنون، اگر می‌خواهید داده‌های هر یک از آن‌ها را بررسی کنید، «فیس‌بوک و مسنجر» یا «اینستاگرام» را انتخاب کنید.

- در ادامه کد تاییدی را که در شماره تلفن همراه یا آدرس ایمیل خود دریافت می‌کنید وارد کنید و سپس روی "بعدی" کلیک کنید.

- اگر شماره تلفن شما شناسایی شود، پیامی دریافت خواهید کرد که می‌گوید "ما این شماره را پیدا کردیم".

- فیس بوک همچنین از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید شماره تلفن خود را حذف کنید.

- اگر می‌خواهید شماره خود را حذف کنید، روی گزینه "تأیید" کلیک کنید.

- پس از آن پیامی مبنی بر اینکه "درخواست شما با موفقیت انجام شد" دریافت خواهید کرد.

ابزار حذف مخاطبین فیس بوک چیست؟

می‌توانید از ابزار حذف مخاطبین فیس بوک برای اطلاع از ذخیره شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت یا آدرس ایمیل شما در پایگاه داده فیس بوک استفاده کنید. این به شما امکان می‌دهد از فیس بوک بخواهید که داده‌ها را حذف کند و شما را در یک لیست بلاک قرار دهد، که از آپلود اطلاعات دیگر کاربران در آینده جلوگیری می‌کند.

چگونه دوستان خود در فیس بوک را به صورت دسته جمعی حذف کنید؟

- وارد حساب فیس بوک خود شوید.

- روی پیوند "حساب" که در گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی شما ظاهر می‌شود کلیک کنید.

- اکنون از منوی کشویی گزینه "Edit Friends" را انتخاب کنید.

- با کشیدن انگشت یا تایپ یک نام در نوار جست و جو، می‌توانید دوستانی را که می‌خواهید حذف کنید پیدا کنید.

برای حذف یک دوست، روی "X" در کنار نام او کلیک کنید، سپس "حذف دوست" را انتخاب کنید. در صفحه Edit Friends، می‌توانید هر تعداد از افراد را که بخواهید لغو دوستی کنید.

سریع‌ترین راه برای حذف دوستان در فیس بوک چیست؟

- روی نماد جست و جو که در بالای فیس بوک ظاهر می‌شود کلیک کنید.

- با تایپ نام او در نوار جست و جوی بالا به آن نمایه بروید.

- روی آیکون دوستان زیر عکس روی جلد کلیک کنید.

- در نهایت روی «Unfriend» > «OK» کلیک کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر