وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
زیما
فونیکس
میلی.
فلای تودی
۱۶ / آذر / ۱۳۹۹ ۰۲:۰۳
سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا مطرح کرد؛

رعایت ۹۰درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا

رعایت ۹۰درصدی دستورالعمل‌های بهداشتی کرونا

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه مردم در این چند هفته, فوق العاده خوب عمل کردند گفت: بر اساس اندازه گیری ها، سطح رعایت دستورالعمل های بهداشتی ویژه کرونا به حدود 90 درصد رسیده است.

کد خبر: ۴۸۷۴۳۱
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، علیرضا رئیسی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه کاهش آمار فوتی های ناشی از بیماری کرونا نتیجه تلاش ها و همکاری سازمان ها و به ویژه مردم است، افزود: دستورالعمل های بهداشتی، جدی تر گرفته و مقررات محدودیت های ویژه کرونایی رعایت شد .
وی گفت: این رعایت ها نوید بخش این بود که بتوانیم زنجیره انتقال بیماری کرونا را قطع کنیم.
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه هر لحظه احتمال بازگشت محدودیت های ویژه کرونایی و تبدیل وضعیت شهرها از قرمز به نارنجی و عکس آن، امکان پذیر است، افزود: مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا، ایجاد محدودیت های هوشمند است.
اقای رئیسی با بیان اینکه اکنون 278 شهر در وضعیت نارنجی و 106 شهر در وضعیت زرد هستند, اضافه کرد: هر دوشنبه اطلاعات را به روز می کنیم و اگر وضعیت قرمز شود، محدودیت ها بر می گردد.
ارسال نظرات
کیان.
x