وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۱۲ / دی / ۱۳۹۸ ۱۰:۴۸

یک فیلم ایرانی در لیست 10فیلم برتر سینمای جهان +عکس

یک فیلم ایرانی در لیست 10فیلم برتر سینمای جهان +عکس

منتقدان نشریه لس‌آنجلس‌تایمز فیلم «جدایی نادر از سیمین» را در فهرست منتخب خود از 10 فیلم برتر سینمای جهان در یک دهه گذشته قرار دادند.

کد خبر: ۴۰۶۵۷۱
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شرق، «جاستین چانگ» و «کنت توران»، دو منتقد سینمایی نشریه لس‌آنجلس‌تایمز، در فهرست خود از ۱۰ فیلم برتر یک دهه اخیر سینمای جهان فیلم «عشق»، ساخته «میشائیل هانکه» را در جایگاه نخست قرار دادند و فیلم «بروکلین» از «جان کراولی» و «دریای عمیق آبی» به کارگردانی «ترنس دیویس» نیز به ترتیب رتبه دوم و سوم فهرست را به خود اختصاص داده‌اند.  در رتبه‌های بعدی نیز انیمیشن «Inside Out»، مستند «من سیاه تو نیستم» به کارگردانی «رائول پک»، «لیدی برد» از «گرتا گرویگ»، «مکس دیوانه: جاده خشم» به کارگردانی «جورج میلر»، فیلم برنده اسکار «مهتاب» ساخته «بری جنکینز»، فیلم کره‌ای «شعر» ساخته «لی چانگ دونگ» و فیلم «جدایی...» به کارگردانی اصغر فرهادی قرار گرفته‌اند.

جدایی نادر از سیمین

منتقدان لس‌آنجلس‌تایمز درباره فیلم «جدایی...» نوشته‌اند: «فیلمی که اصغر فرهادی در سال ۲۰۱۱ ساخت، داستانی است درگیرکننده درباره خانواده و اجتماعی که به مرور از هم جدا می‌شوند و گرهی که به‌شکلی ویرانگر، در بطن یک درام داستانی و کارآگاهی، گشوده می‌شود: 

به پیچیدگی و تعلیق فیلم‌های هیچکاک، به همدلی‌برانگیزی و چند‌لایه‌بودن فیلم‌های ژان رنوار (کارگردان فرانسوی)، همراه با هوش و زیرکی موشکافانه‌ای که مختص فرهادی است و در همه فیلم‌هایش دیده می‌شود». ساخته فرهادی امسال در لیست‌ فیلم‌های منتخب مجله «رولینگ استون»، «ایندی‌وایر»، «پلی‌لیست»، «بی‌بی‌سی»، «اینسایدر» ،«راجر ایبرت»، World of Reel، Cine World و City Pages نیز حضور داشت و همچنین در میان چهل فیلم منتخب دهه اخیر «مایک لاسال» (منتقد آمریکایی نشریه سان‌فرانسیسکو کرونیکل) نیز دیده می‌شود.

 

ارسال نظرات
کیان.
x