وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۰۲ / آذر / ۱۳۹۹ ۱۳:۴۳
اقتصادآنلاین گزارش می‌دهد؛

بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز/ تب حقیقی‌ها برای تزریق پول در نیمه‌ی دوم بالا گرفت

کد خبر: ۴۸۳۷۱۷
هلو

اقتصاد آنلاین – سارینا امامی؛ حقیقی‌ها حدود ۱۳۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد ۱۷هزار و ۳۰۰میلیارد تومان بود، افراد حقیقی ۷۵درصد یعنی ۱۳هزار میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان یک درصد از کل معاملات شد.

بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه «فرآورده‌های نفتی»، «استخراج کانه‌های فلزی» و «قند و شکر» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «خودرو و ساخت قطعات» و «انبوه سازی، املاک و مستغلات» به نفع حقوقی‌ها تمام شد.

سه نماد «شپنا»، «فملی» و «وتجارت» لقب بیشترین افزایش سهام حقیقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقوقی‌ها نیز بیشتر به «خودرو»، «فولاد» و «خاهن» معطوف بود.

مالکیت حقیقی در ترکیب سهامداری شرکت پالایش نفت اصفهان  معادل ۸۶میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقوقی ایران خودرو با برتری ۸۶میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۷۱ نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۹۷ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۸۲۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۶۷۰میلیارد تومان بود.

تغییر مالکیت سهام 99.09.02ورود پول حقیقی به بورس 99.09.02

ارسال نظرات
کیان.
x