وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۱۱ / آذر / ۱۳۹۹ ۱۶:۴۷

ایرانی‌ها رکورددار خرید خانه در ترکیه!

ایرانی‌ها رکورددار خرید خانه در ترکیه!

مدیر کل ثبت اسناد و کاداستر ترکیه اظهار داشت: استقبال شهروندان خارجی از خرید مسکن در ترکیه ادامه دارد و تاکنون 15 هزار و 814 قطعه زمین و 213 هزار و 308 واحد مسکونی به اتباع خارجی فروخته شده است.

کد خبر: ۴۸۶۳۷۳
هلو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرگزاری آناتولی، محمد ذکی آدلی با بیان اینکه ایرانیان در صدر خریداران ملک در ترکیه قرار دارند، افزود: تاکنون به ارزش 67میلیارد و 238میلیون و 100هزار و 25لیر املاک و مستغلات به اتباع خارجی به فروش رسیده‌است. اتباع ایرانی 5هزار و 939واحد مسکونی، عراقی‌ها 5هزار و 315، روس‌ها دو هزار و 408، اتباع افغانستان 1791 و آلمانی‌ها 1111واحد مسکونی در ترکیه خریداری کرده‌اند.

آدلی با اشاره به تاثیرات منفی پاندمی کرونا در فروش ملک به اتباع خارجی گفت: با محدودیت‌های سفر که به دلیل پاندمی کرونا ایجاد شده فروش ملک با رکود جدی مواجه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که کسب حق شهروندی در ترکیه پیشتر با خرید ملک به ارزش یک میلیون دلار ممکن بود این میزان به 250هزار دلار کاهش یافت و در پی آن استقبال گسترده‌ای برای خرید ملک در ترکیه به عمل آمد.

ارسال نظرات
کیان.
x