وی ایکس
آگاه-شتاب
لاماری ایما/ آرین موتور
x
کاریزما
فونیکس
servatino
فلای تودی
۲۸ / خرداد / ۱۴۰۲ ۲۰:۳۵
گزارش روزانه کدال ۲۸ خرداد؛

چرا روی زنگان با کاهش سود عملیاتی مواجه شد؟

چرا روی زنگان با کاهش سود عملیاتی مواجه شد؟

در اطلاعیه‌های امروز سامانه کدال شرکت روی زنگان با نماد زنگان در خصوص اطلاعات و صورت‌های مالی منتشر شده شفاف سازی کرده است.

کد خبر: ۷۲۲۳۲۰
آرین موتور

به گزارش اقتصادآنلاین، زنگان یکی از نمادهای پذیرفته شده در بازار اول فرابورس می‌باشد که سهام این شرکت در ریزش سال ۹۹ با کاهش شدیدی روبه‌رو شد و همچنان ۶۵ درصد پایین تر از سقف تاریخی معامله‌ می‌شود.

شرکت دلیل کاهش سود عملیاتی را به دلیل کاهش فروش محصول روی پودری دانسته است که دلیل کاهش فروش نیز تغییر روش‌های سهمیه بندی ماده معدنی توسط شرکت تهیه تولید می‌باشد.

همچنین شرکت یکی دیگر از دلایل کاهش سود عملیاتی را عرضه سهمیه ماده معدنی در بورس کالا به قیمت‌های بالا دانسته است که موجب کاهش درآمدهای عملیاتی شده است‌.

کدال نگر بیست هشتم خرداد

زنگان

توضیحات در خصوص اطلاعات و صورت‌های مالی منتشر شده :

  • کاهش سود عملیاتی 12 ماهه به دلیل کاهش فروش محصول روی پودری باتوجه به تغییر روش‌های سهمیه بندی ماده معدنی توسط شرکت تهیه تولید و عدم تخصیص و ارایه سهمیه کلسینه و کنسانتره روی و همچنین عرضه سهمیه بندی ماده معدنی در بورس کالا ایران به قیمت‌های بالا موجب کاهش درآمدهای علمیاتی شده است
  • افزایش هزینه‌های حقوق و دستمزد ناشی از اجرای طبقه بندی مشاغل و شناسایی هزینه‌های ما به تفاوت ناشی از اجرای این طرح می‌باشد.

قجام

 خرید ماشین آلات :

انعقاد قرارداد خرید یک دستگاه فیلترمبران همراه با متعلقات و دو دستگاه فیلتر دکانتور

غنوش

برگزاری مزایده :

موضوع مزایده :

شرکت نوش مازندران (سهامی عام) درنظردارد یک قطعه زمین تحت مالکیت خود و3 قطعه زمین تحت مالکیت شرکت فرعی خود ( سرمایه گذاری نوش مازندران )رادر شهرستان تنکابن نشتارود جاده کترا سفلی از طریق مزایده به فروش رساند.

فروی

برگزاری مزایده :

موضوع مزایده :   

بسمه تعالی آگهی مزایده فروش شرکت ذوب روی اصفهان (سهامی عام) در نظر دارد 3 واحد آپارتمان به نشانی تهران بلوار نلسون ماندلا خیابان گلفام پلاک 10 با را به صورت یکجا از طریق مزایده به بالاترین قیمت واگذار نماید.

دفارا

دریافت مجوز تغییر در نرخ فروش محصولات :

احتراما درراستای رعایت مفاد ماده 13 دستورالعمل افشاء اطلاعات به استحضار میرساند، نرخ فروش 2قلم از محصولات این شرکت(سوسپانسیون فاراموکس) به جهت پوشش هزینه های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و بر اساس مجوز سازمان غذا و دارو 20 درصد افزایش یافته است.

بکام

تهاتر بخشی از مطالبات :

              با سلام ، احتراماٌ این شرکت ضمن پیگیریهای مستمر بابت تهاتر بخشی از مطالبات خود در مزایده املاک شرکت مخابرات ایران شرکت نموده و موفق به تملیک 4واحد تجاری،و 7 واحد مسکونی واقع در استان البرز،محمدشهر ،همایون ویلا،خیابان میهن خاکی شده که مطابق مبایعه نامه های تنظیم شده جمعاٌ مبلغ 329 میلیارد ریال از مطالبات را تهاتر نموده است.

سخواف

انعقاد قرارداد مهم :

موضوع قرارداد : سایش ضایعات گندله

طرف قرارداد شرکت :شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد

مبلغ قرارداد : 142,500 میلیون ریال

فمراد

افزایش سرمایه از محل سود انباشته :

طبق مصوبه هیأت مدیره مورخ 1402/03/27 شرکت آلومراد در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 350 میلیارد ریال به 500 میلیارد از محل سود انباشته افزایش دهد.

دشیری

توضیحات در خصوص اطلاعات و صورت های مالی منتشر شده:

دلیل افزایش 160 درصدی سود عملیاتی به دلیل افزایش نرخ تسعیر ارز وافزایش میزان فروش نسبت به دوره مشابه سال گذشته می‌باشد.

ارسال نظرات
کیان طلا
x