فرانسه مایکروسافت را ۶۰ میلیون یورو جریمه کرد

کمیسیون ملی اطلاعات و آزادیها در فرانسه (CNIL: Commission Nationale de l'Informatique et des Libertes) شرکت آمریکایی مایکروسافت را به دلیل استفاده بدون اجازه از کوکیهای تبلیغاتی، ۶۰ میلیون یورو جریمه کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا در بیانیهای که این کمیسیون روز پنجشنبه منتشر کرد، غول رایانهای آمریکایی مایکروسافت به دلیل ارایه کوکیهای تبلیغاتی در موتور جستجوی بینگ (Bing) ۶۰ میلیون یورو جریمه شده است که بیشترین میزان جریمه اعمال شده در سال ۲۰۲۲ میلیادی توسط این نهاد است.
به گزارش تارنمای روزنامه لو فیگارو،کمیسیون ملی اطلاعات و آزادیها به عنوان یک نهاد نظارتی اداری مستقل در فرانسه، محافظ حریم خصوصی شهروندان این کشور است.
این کمیسیون سال گذشته میلادی نیز کارزار کنترلی علیه سایتهایی را اعلام کرد که این قوانین کوکیهای وب را رعایت نمیکردند و نام گوگل، فیسبوک و آمازون را مطرح کرد.
در همین ارتباط غول جستجوی گوگل و شبکه اجتماعی فیسبوک در پایان دسامبر ۲۰۲۱ توسط این کمیسیون فرانسوی به ترتیب با جریمههای ۱۵۰ و ۶۰ میلیون یورویی برای تخلفات مشابه مواجه شدند.
گوگل و آمازون نیز در پایان سال ۲۰۲۰ به دلیل فقدان اطلاعرسانی به کاربران در مورد کوکیها، جریمه شدند.