۰ نفر

حقایقی درباره شخصیت های مشهور کارتونی که نمی دانید!

۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶
کد خبر: 709181
حقایقی درباره شخصیت های مشهور کارتونی که نمی دانید!

ممکن است بعد از خواندن این گزارش نظرتان در مورد انیمیشن‌های مورد علاقه‌تان عوض شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین، ما بارها و بارها به تماشای انیمیشن های مورد علاقه مان نشسته ایم و به همین دلیل تصور می کنیم جزء به جزء آن را از بر هستیم. با این حال، باز هم حقایق جالب زیادی در پس شخصیت های این انیمیشن ها وجود دارد که از آن ها باخبریم.

۱- ظاهر شخصیت شرک در ابتدا شکل متفاوتی داشت

در پیش طرح های اولیه، شرک ظاهری بسیار متفاوت با آنچه امروز از او می شناسیم داشت. او بینی ای قرمز رنگ داشت و بدون دندان بود، صندل به پا می کرد و ظاهر ابلهانه تری داشت. در کتابی که این انیمیشن بر اساس آن ساخته شده، شرک نفسی آتشین داشت.

به علاوه، در کتاب شرک نه در یک مرداب، بلکه در محل دفن زباله ها در نزدیکی یک روستا زندگی می کرد. این ایده اما با تصویر یک شخصیت تنها و درک نشده جور درنمی آمد، به همین دلیل سازندگان انیمیشن تصمیم گرفتند محل زندگی شرک در نزدیکی یک مرداب باشد.

۲- در داستان اصلی «دیو و دلبر» شاهزاده به دلیل دیگری دیو شده بود

انیمیشن

قدیمی ترین نسخه ی داستان «دیو و دلبر» (Beauty and the Beast) با انیمیشن دیزنی تفاوت هایی دارد. در آن نسخه شاهزاده در کودکی پدر خود را از دست می دهد، به همین دلیل مادرش مجبور می شود اداره ی حکومت را در دست بگیرد و وظیفه ی مراقبت از پسرش را به دست یک پری می سپارد. این پری اما پلید از آب درمی آید و شاهزاده را به خاطر آنکه علاقه ای به او نداشت، به یک دیو تبدیل می کند.

۳- شخصیت بل در انیمیشن «دیو و دلبر» از شخصیت داستانی دیگر الهام گرفته شده بود

اولین اقتباس سینمایی از رمان «زنان کوچک» (Little Women) که در سال ۱۹۳۳ منتشر شد، منبع الهام سازندگان انیمیشن «دیو و دلبر» بود. روحیه ی مستقل بل تا حدی بر اساس شخصیت جو مارچ در «زنان کوچک» بود.

جو باهوش ترین خواهر بود، شیفته ی مطالعه و نویسندگی بود . در نسخه ی امروزی داستان «زنان کوچک»، سورشا رونان نقش جو را برعهده داشت.

۴- جکی چان یکی از صداپیشگان نسخه ی چینی انیمیشن «دیو و دلبر» بود

انیمیشن

در نسخه ی چینی انیمیشن «دیو و دلبر» جکی چان صداپیشگی شخصیت دیو را برعهده داشت. او برای انجام دوبله ی این انیمیشن به آموزش موسیقی نیز نیاز پیدا کرد که برای این منظور در یک مدرسه ی اپرا آموزش دید. چان چند آهنگ در این انیمیشن اجرا کرد که مشهورترین آن ها قطعه ی «دیو و دلبر» بود که در نسخه ی اصلی توسط سلین دیون و پیبو برایسون اجرا شده است.

۵- شخصیت اسکار در انیمیشن «شیر شاه» در ابتدا حیوان دیگری بود

نسخه ی اصلی داستان «شیر شاه» (The Lion King) با آنچه در انیمیشن دیدیم متفاوت بود. داستان نسخه ی اصلی حول محور رقابت میان شیرها و میمون های بابون بود. اسکار در آنجا هم ضدقهرمان داستان بود اما نه یک شیر، بلکه یک میمون بابون بود. رافیکی نیز یک یوزپلنگ بود. سیمبا قلمرو سلطنت را ترک نمی کرد اما به دلیل رفتارهای اسکار به یک شخصیت تن پرور، ولنگار و وحشتناک بدل می شد، به همین دلیل ممکن بود بعد از پایان نوجوانی، از سلطنت کنار گذاشته شود.

۶- سازندگان انیمیشن «زیبای خفته» برای طراحی پری ها به سراغ زنان سالخورده رفتند

سازندگان انیمیشن «زیبای خفته» پری ها را با زیر نظر گرفتن زنان مسن در مراسم های عروسی و فروشگاه های مواد غذایی طراحی کردند. آن ها متوجه ویژگی های به خصوصی در رفتار این زنان شدند: بسیاری از آن ها کلاه به سر می گذاشتند و سریع راه می رفتند. پری های دوست داشتنی این انیمیشن، فلورا، فونا و مریودر اینگونه خلق شدند.

۷- شخصیت دیه گو در انیمیشن «عصر یخبندان» سرنوشت دیگری داشت

در انتهای فیلم اول «عصر یخبندان» (Ice Age) سکانسی هست که در آن دیه گو با چند ببر دیگر می جنگد. او زخمی می شود و در حالی که باقی شخصیت ها از زنده ماندنش قطع امید کرده اند، او چشمان خود را باز می کند و با دوستانش صحبت می کند.

در نسخه ی اولیه ی انیمیشن، دیه گو جان خود را از دست می داد. اما بعد از آنکه در اکران نمایشی انیمیشن این سکانس بچه ها را به گریه انداخت، سازندگان «عصر یخبندان» تصمیم گرفتند سرنوشت دیه گو را تغییر دهند. اینگونه شد که دیه گو زنده ماند و در قسمت های بعدی این فرانشایز نیز حضور پیدا کرد.

۸- برای طراحی شخصیت راپونزل در انیمیشن «گیسو کمند» از آثار هنری کمک گرفته شد

یکی از اهداف انیماتورهای انیمیشن «گیسو کمند» (Tangled) در خصوص طراحی موهای شخصیت راپونزل ایجاد حالتی شبیه به نقاشی های رنگ روغن بود. آن ها به دنبال یک واقع گرایی عکس وار نبودند، بلکه می خواستند موهای راپونزل زیبا به نظر برسد. به همین دلیل برای خلق موهای راپونزل، نقاشی های ژان اونوره فراگونار، هنرمند فرانسوی را الگو قرار دادند.