۰ نفر

رازهای زندگی که نباید برای دیگران بگویید

۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰
کد خبر: 639240
رازهای زندگی که نباید برای دیگران بگویید

حرف‌هایی که نباید گفت و رازهایی که نباید با کسی در میان گذاشت بزرگترین داشته‌های فردی هستند. زیرا گفتن آنها شما را از آرامش و موفقیت باز می‌دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، صحبت کردن با دیگران با مشاوره گرفتن، متفاوت هستند و ما به تفاوت‌های بین این دو توجهی نمی‌کنیم. حرف‌هایی که نباید گفت را با اطرافیان خود به عنوان مشاوره گرفتن در میان می‌گذاریم. در صورتی که این کار به ضرر خود ماست.

گاهی اوقات ما برای تخلیه انرژی خود و از سر استیصال با دیگران درد دل می‌کنیم. در نهایت حرف‌هایی که نباید گفت را به زبان می‌آوریم. بدون اینکه به این کار آگاهی داشته باشیم و بدون اینکه به دنبال راه حل و مشورت باشیم. شما می‌دانید چه حرف‌هایی را نباید به دیگران گفت؟ شما این موارد را رعایت می‌کنید؟

شاندل (شاعر بزرگ فرانسه) در مقدمه کتاب آفرینش می‌گوید:

حرف­‌هایی هست برای گفتن، که اگر گوشی نبود نمی‌‌گوییم و حرف‌هایی هست برای نگفتن، حرف‌‌هایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی‌آورند و سرمایه ماورایی هرکس حرف‌هایی هست که برای نگفتن دارد حرف‌هایی که پاره‌های بودن آدمی‌اند و بیان نمی‌‌شوند مگر آنگه مخاطب خویش را بیابند.

1. رویدادهای گذشته را نباید گفت!

از جمله حرف‌هایی که نباید گفت رازها و رویدادهای منفی گذشته خود است. همه ما در زندگی شخصی خود داستان‌های منفی داریم که دوست نداریم دیگران از آن با خبر شوند. بهتر است که اتفاقات گذشته را فراموش کنید و کمتر درباره آن با خود صحبت کنید. اگر شما رازهای گذشته خود را با دیگران درمیان بگذارید روی کیفیت رابطه آنها و برداشت آنها از شما تاثیر منفی می‌گذارد که این خود باعث پایین آمدن اعتماد به نفس و عزت نفس در شما می‌گردد و در زندگی شما مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

2. اهداف آینده را نباید بیان کرد!

ممکن است این امر را بعید بدانید، اما در حقیقت اینچنین نیست. اگر شما آنها را با دیگران به اشتراک نگذارید، به احتمال زیاد به اهداف بلند مدت خود خواهید رسید. وقتی در مورد آرزوهای آینده خود به دیگران می‌گویید، تقریباً احساس می‌کنید که لذت بردن از رسیدن به هدف از شما گرفته شده است. در نتیجه، شما به اندازه قبل، سخت تلاش نمی‌کنید. علاوه بر این، دیگران ممکن است شما از رسیدن به اهدافتان ناامید کنند.

اگر اهداف خود را پیش خود نگه دارید، شانس بسیار بالاتری برای دستیابی به آنها دارید. زمانی که به اهداف خود رسیدید، آن را با دیگران درمیان بگذارید نه قبل از رسیدن به آن.

3. میزان درآمد را نباید گفت!

پول هرگز موضوع خوبی برای گفتگو در ملاء عام نیست زیرا شما هرگز نمی‌دانید وضعیت مالی هر کسی به چه صورت است و ممکن است به نظر برسد که شما دروغ می‌گویید. همچنین نگاه آنها به شما متفاوت خواهد شد. صحبت درباره درآمد می‌تواند بر روی روابط شما تاثیرات جبران ناپذیری بگذارد.

برای نجات خود در برابر این نوع وضعیت ناخوشایند، جزئیات درآمد خود را با دیگران در میان نگذارید.

4. کارهای خیرخواهانه و اعمال نیک را نباید گفت!

شاید شنیده باشید که اعمال نیک همیشه، خوبی و نیکی را به سوی شما جلب می‌کند؛ بله این جمله درست است و شما هرگز نباید از انجام کار خوب خودداری کنید ولی اگر کارهای خیرخواهانه خود را با دیگران درمیان بگذارید یعنی شما می‌خواهید که توجه دیگران را به خود جلب کنید. بنابراین دید دیگران نسبت به شما متفاوت می‌شود به همین دلیل است که بسیاری از نیکوکاران جهان دوست دارند که ناشناس باقی بمانند.

5. مسائل و مشکلات خانوادگی را نباید گفت!

یکی دیگر از حرف‌هایی که نباید گفت مسائل و مشکلات موجود در خانواده است. اگر در خانواده شما یا خویشاوندان شما مشکلی به وجود آمد آن را درون خود حفظ کنید. از اعتماد دیگران سوء استفاده نکنید؛ از بین بردن اعتماد دیگران بدترین کاری است که می‌توانید انجام دهید. به دلیل نزدیکی با افراد، این اسرار به شما گفته شده ولی شما اجازه ندارید که آنها را با دیگران در میان بگذارید.

به اسرار افراد دیگر احترام بگذارید که در این صورت است که شما هم می‌توانید چنین انتظاری از دیگران داشته باشید.

6. زندگی زناشویی را نباید بیان کرد!

مسائل مربوط به زندگی زناشویی فقط مربوط به خود شماست و صحبت کردن درباره مسائل زناشویی باعث می‌شود که شما مورد قضاوت و انتقاد دیگران قرار بگیرید. بنابراین اگر شما مشکلات همسر خود را با دیگران حتی نزدیک‌ترین افراد خانواده خود مطرح کنید باعث می‌شود که دید آنها نسبت به همسر شما تغییر کند و رفتارهای مناسبی از خود نشان ندهند، حتی اگر بعد از مدتی که مشکل شما با همسرتان حل بشود.

جزئیات زندگی شخصی و زناشویی خود را با دیگران در میان نگذارید ممکن است دیگران از این مشکل شما سوء استفاده کنند و به زندگی شما لطمه وارد کنند.

7. نقاط ضعف و ترس‌ها را نباید گفت!

گفتن نکات منفی و ضعف‌های خود از جمله حرف‌هایی که نباید گفت. دیگران از شنیدن نقاط ضعف و ناتوانایی‌های شما اجساس لذت می‌کنند. زمانی که شما این موارد را با دیگران در میان می‌گذارید به شما چیزی نمی‌گویند فقط یک شنونده هستند ولی اگر با آنها به مشکل برخورد کنید از همین ضعف شما علیه شما استفاده می‌کنند.

به جای فاش کردن ضعف‌های خود در برابر دیگران بهتر است در خلوت خود برای تقویت آنها اقداماتی انجام دهید.

8. خشم و نفرت خود نسبت به دیگران را نباید بیان کرد!

شما امروز به دلایلی ممکن است از شخصی خشمگین باشید و از آن شخص نفرت پیدا کنید ولی بعد از گذشت چند ماه دید شما عوض شود. همه ما این تجربه را در زندگی خود داشته ایم در گذشته از شخصی نفرت داشتیم اما اکنون هیچ حسی نسبت به آن نداریم و یا ممکن است عاشق وی شده باشیم.

زمانی که خشمگین می‌شوید این نکته را نیز در نظر بگیرید که ممکن است نظر شما عوض شود. حال اگر این حس را به شخصی بگویید و او نیز این را برای طرف مقابل بازگو کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟

9. غلو کردن درباره استعداد‌های خود را نباید گفت!

زمانی که شما در کاری استعداد دارید آن را به رخ دیگران نکشید. تعریف و تمجید زیادی از خود باعث نفرت دیگران از شما می‌شود و ممکن است آن طور که دیگران انتظار دارند در کار خود به موفقیت دست پیدا نکنید که در این صورت مورد تمسخر دیگران قرار می‌گیرید.

10. بحث درباره اعتقادات مذهبی و فلسفه زندگی را نباید گفت!

اعتقادات مذهبی و باورها درباره فلسفه زندگی مواردی هستند که هر شخصی با توجه به تجربیات و آموزش‌های خود، نظریات متفاوتی دارد. همچنین عقاید هر کسی برای خود شخص قابل قبول است و شما باید این مطلب را قبول کنید که نظر هر شخصی محترم است. بنابراین زمانی که شما در رابطه‌های عادی خود با دیگران درباره این موضوع بحث می‌کنید، نه تنها طرف مقابل را قانع نمی‌کنید بلکه ممکن است وی را دچار لجبازی و فشار نامتعارف کنید.

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

صحبت کردن درباره عقاید محفل خاص خود را دارد. بهتر شما عقاید خود را با دیگران در رابطه‌های ساده مطرح نکنید زیرا خطاهای شما را به باورهای شما نسبت خواهند داد و در مواقعی به خاطر عقاید شما، انتظار یک سری از رفتارها را از خود شما نخواهند داشت و شما را یک فرد قدیس تصور خواهند کرد در صورتی که این تصور اشتباه است و هر فردی جدا از عقاید خود ممکن است دچار خطا و لغزش شود. برعکس این موضوع نیز وجود دارد.

گاهی اوقات ما به دلایل مختلفی دوست داریم تمام مسائل زندگی خود را با دیگران در میان بگذاریم و حرف‌هایی که نباید گفت را به دیگران بگوییم. اما مسائلی وجود دارد که آنها را نباید در هر محیطی بازگو کرد. بنابراین بیایید موارد بالا را در طول زندگی خود رعایت کنیم. البته، اگر شما این رازها را با دیگران به اشتراک گذاشته اید خود را اذیت نکنید. فقط به این فکر کنید که چگونه از این پس این موارد را رعایت کنید.

افزایش اعتماد به نفس 

یکی از دلایلی که باعث می‌شود که شما رازهای خود را به دیگران بگویید، نداشتن اعتماد به نفس است. شما برای جلب نظر و حمایت دیگران تمام رازهای خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارید. شما باید اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. با مطالعه مطلب افزایش اعتماد به نفس با ۶ تکنیک ویژه که حتماً باید بدونید. این کار را به راحتی می‌توانید انجام دهید.