یک ایرانی در لیست بانفوذترین زنان آمریکا +تصاویر

وقتی آدمها به چهرههای تاثیرگذار جهان فکر میکنند، معمولا نام مردانی مثل بیل گیتس، ولادیمیر پوتین، و البته باراک اوباما به ذهنشان خطور میکند. اما جهان قدرت و نفوذ دیگر فقط در انحصار مردان نیست.
حالا زنان جایگاه قدرتشان را در جهان محکم حفظ کردهاند، و به این زودیها آن را رها نخواهند کرد. این فهرست دربارهی ۱۰ بانفوذترین رهبران زن آمریکا ، حوزههای سیاست، بازیگری، ورزش، قانون، موسیقی، و کنشگری را در بر میگیرد و تمام این نامها یک وجه مشترک دارند؛ آنها بیدرنگ قابل شناسایی هستند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بازده، این بانفوذترین رهبران زن آمریکا بسیار قوی، مستقل و فوقالعاده با نفوذ راه را برای دختران جوان سراسر جهان هموار میکنند، و نشان میدهند که هرکسی در هر کجا میتواند به بزرگترین رویاهای خود جامهی عمل بپوشاند.
در ادامه با ۱۰ بانفوذترین رهبران زن آمریکا آشنا می شویم:
۱. هیلاری کلینتون
چندی پیش بود که رئیس جمهور کنونی باراک اوباما جهان را با این غافلگیری روبرو کرد که تقریبا نیمی از ملت تمام تلاش خود را خواهند کرد تا طلیعه دار انتخاب اولین رئیس جمهور زن باشند. این امر تقریبا اجتناب ناپذیر به نظر میرسید. خانم هیلاری کلینتون به تازگی به عنوان یکی از بانفوذترین بانوان اول عصر ما در کنار ژاکلین کندی و نانسی ریگان و به عنوان یکی از سناتورهای قدرتمند و وزیر امور خارجه مسیر رسیدن به شهرت را آغاز کرده بود، اما به رغم حمایت رهبران دموکرات آمریکا از او، در انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری ایالات متحده از رقیب خود دونالد ترامپ شکست خورد.
۲. اپرا وینفری
اپرا وینفری دوران سخت و خشونت بار کودکی را به عنوان یکی از قربانیان سوء استفادهی جنسی در جامعهی کوچکی از مزرعهداران با موفقیت پشت سر گذاشت و به یکی از شناخته شده ترین زنان جهان تبدیل شد. این غول رسانهای به توصیف چند و چون حرفهی خود نمیپردازد. شروع فروتنانهی او به عنوان مجری یک میزگرد تلویزیونی کوچک نهایتا منجر به پیروزی او- با نمایش تلویزیونیاش ای.ام. شیکاگو- بر فیل دوناو شد. پس از بردن جایزهی اسکار به خاطر نقش غم انگیزش در فیلم رنگ ارغوانی دیگر چیزی جلودارش نبود. اکنون ثروت خالص او ۲.۹ میلیارد دلار برآورد میشود.
۳. کریستین امان پور
خبرنگار کریستین امان پور به عنوان یکی از مورد اعتمادترین چهرههای عرصهی خبر تا به امروز شناخته شده است. علاوه بر افتخارات دیگر، او برندهی ۹ جایزهی امی و جایزهی پیبادی شده و اکنون خبرنگار ارشد بین المللی سی. ان. ان. است. پوشش خبریاش از بحران بوسنی، و پس از آن وقوع اولین جنگ در عراق سبب شهرت بینالمللی او در اوایل حرفهاش شد و از آن زمان به بعد هیچ نشانهای از عقب نشینی یا دلسردی از خود نشان نداده و به حرکت خود برای پوشش بعضی از خطرناکترین درگیریهای جهان ادامه داده است و در فهرست بانفوذترین رهبران زن آمریکا قرار دارد.
۴. ساندرا بولاک
چندین و چند فیلم باید به عقب برگردیم تا به فیلم مرد خرابکار (۱۹۹۳) با نقل قولهای دور از فهمی مثل “الان همهی رستوران ها تاکو بل شدن” برسیم؛ زمانی که ساندرا بولاک برندهی جایزهی اسکار بهترین بازیگر زن و یکی از پیشتازترین رهبران هالیوود شد. نقش بولاک در فیلم نقطهی کور به دنیا نشان داد که او چیزی بیش از یک بازیگر گیشهای است. با جدیدترین نقشاش در فیلم به لحاظ تجاری موفق و مورد تحسین منتقدان، جاذبه، بعضیها فکر میکنند که ممکن است او خیلی زود به یکی از سودآورترین نامهای هالیوود تبدیل شود.
۵. مدونا
برای کسانی که مدونا را از همان روزهای اول فعالیتش میشناختند، تصور این که شاهزادهی معمولی موسیقی پاپ روزی به یکی از بانفوذترین ستارههای عرصهی موسیقی تبدیل شود دشوار بود. با وجود این، با پیشرفت در حرفهاش، سبک آوانگارد او تصورات از پیش پنداشته شده دربارهی جنسیت و تمایلات جنسی را به نحوی تحت تاثیر قرار داد که قبلا هرگز چنین به چالش کشیده نشده بود. سه دهه بعد، با ثروت خالص برآورد شدهی ۵۰۰ میلیون دلاری، این دختر مادی میتواند تقریبا هر چیزی را که میخواهد داشته باشد. و او هنوز هم در حال سفر و جهانگردی است و در فهرست بانفوذترین رهبران زن آمریکا قرار دارد.
۶. گلوریا آلرد
وقتی سوال میشود با نفوذترین رهبر زن در عرصهی قانون چه کسی است، یک نام وجود دارد که تقریبا در صدر همهی فهرستها قرار میگیرد. فقط یک اشاره به نام وکیل حقوق شهروندی، گلوریا آلرد، کافی است تا ترس و وحشت در دل کسانی که تبعیض قائل میشوند بیفتد. کار پیشگامانهی او برای اقلیتها و زنان افتخارات بیشماری نصیب او کرده و مرتکبین به تبعیض نژادی را بارها و بارها پای میز محاکمه کشانده است.
۷. آنجلینا جولی
خیلیها وقتی به آنجلینا جولی فکر میکنند به حرفهی بازیگری او میاندیشند، اما وقتی جولی لارا کرافت: مهاجم مقبره را در ۲۰۰۱ بازی کرد، زندگیاش تغییر کرد. جولی به شدت از بحران انسانی که در سراسر جهان در حال رخ دادن بود آگاه شد و تصمیم گرفت یکی از فعالان برجستهی حقوق پناهندگان شود. از آن زمان به بعد، او به سراسر جهان سفر کرده است تا سطح آگاهی مردم را بالا ببرد و مصرانه خواستار وضع قوانینی برای کمک به قربانیان آواره و بی خانمان ناآرامیهای سیاسی شد.
۸. جویس مایر
در جهان غرب رهبران مذهبی زن قدرتمند بسیار کمی وجود دارد که این کمبود سبب به وجود آمدن مقالات بسیاری در این باره شده است. با وجود این، یک نام سریعا به ذهن خیلیها خطور میکند. پرفروشترین نویسندهی نیویورک تایمز، کشیش جویس مایر بیش از ۸۰ کتاب در زمینهی آیین مسیحیت و الهیات تالیف کرده که در سرتاسر جهان ترجمه و توزیع شده است. رویکرد عملی او نسبت به تعلیمات کتاب مقدس الهام بخش میلیونها نفر در امید یافتن از طریق عیسی مسیح بوده است.
۹. جکی جوینر-کرسی
جکی جوینر-کرسی، که مسلما یکی از بزرگترین ورزشکاران تاریخ المپیک است، با شجاعت و اقبال افسانهای به عرصهی ورزش زنان وارد شد تا قلب جهانیان را از به تسخیر خود درآورد. جونیر-کرسی به رغم آسم شدیدی که در دوران کودکی داشت، در رقابتهای هفتگانه و پرش طول درخشید و سه مدال طلا، یک نقره و دو برنز المپیک را از آن خود کرد. به نوعی، زندگی ورزشکاری درخشان او راه را برای یک عصر طلایی جدید برای ورزشکاران زن در همه جای جهان گشود و بارقههای امید را در ذهن دختران جوانی که رویای تبدیل شدن به بزرگترین دوندهی دنیا، یا رانندهی نسکار، یا بازیکن تنیس را در سر میپروراندند برافروخت. از همه مهمتر، او به زنان سراسر دنیا نشان داد که سختی چیزی نیست جز اولین گام رسیدن به موفقیت.
۱۰. مایا آنجلو
مایا آنجلو، شاعر و نویسنده، به راستی دیدگاه رایج دربارهی آفریقایی-آمریکاییتباران را در اذهان آمریکاییها تغییر داد. کلمات او الهامبخش چندین نسل بوده است و همچنان الهامبخش نسلهای پیش رو نیز خواهد بود. یکی از مشهورترین کارهای او این است: “من یاد گرفتهام که آدمها آنچه را که گفتهای فراموش میکنند، آدمها آنچه را که کردهای فراموش میکنند، اما هرگز احساسی را که به آنها بخشیدهای فراموش نمیکنند.” او، مثل تمام رهبران زن با نفوذ در این فهرست، قطعا منبع الهام جهانیان بوده است.