۰ نفر

در نشست خبری مجازی مطرح شد:

فرسودگی شدید اتوبوس‌های پایتخت/ با شلوغ شدن اتوبوس‌ها فاصله گذاری اجتماعی معنی ندارد

۲۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷
کد خبر: 430969
فرسودگی شدید اتوبوس‌های پایتخت/ با شلوغ شدن اتوبوس‌ها فاصله گذاری اجتماعی معنی ندارد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: وقتی اتوبوس ها شلوغ شوند عملا فاصله گذاری اجتماعی معنی و اثرگذاری ندارد.

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی ؛ محمود ترفع‌‌‌‌‌ مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در نشست خبری مجازی که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به اقدامات این شرکت همزمان با شیوع ویروس کرونا گفت: ما در حال حاضر با ظرفیت کامل خدمت‌رسانی می‌کنیم اما هنوز تعدادی از خطوط با توجه به تعطیلی برخی مراکز مسافر ندارند.

وی ادامه داد: تمرکز ما برای تأمین ناوگان بر روی خطوط بی‌آرتی است و در برخی خطوط مانند خط ۱ که با تراکم جمعیت روبرو بودیم، سعی کردیم تعداد ناوگان را افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا فاصله‌گذاری در اتوبوس‌ها دیر انجام شد، گفت: از زمانی که به طور رسمی اعلام شد که باید این موضوع انجام شود، ما دست به کار شدیم اما یک نکته وجود دارد؛ وقتی تعداد مسافران ما مانند گذشته شود، فاصله‌گذاری معنایی ندارد و چه علامت‌گذاری انجام شود یا نشود، اتوبوس‌ها شلوغ است و مردم باید خودشان رعایت کنند.

ترفع در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تعداد مبتلایان به کرونا در شرکت واحد اتوبوسرانی اظهار کرد: تاکنون ۴۹ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۸ نفر نیز مشکوک هستند. خوشبختانه فعلاً تعداد فوتی‌های ما همان دو نفر است و افزایش پیدا نکرده است اما همزمان نیز طرح غربالگری در حال انجام است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بنا بود از برخی اتوبوس‌های بین شهری و دولتی برای کمک به حمل و نقل عمومی استفاده شود، افزود: استفاده از این اتوبوس‌ها خیلی سخت است زیرا باید دستگاه کارتخوان و برخی تجهیزات بر روی آن نصب شود که امکان چنین شرایطی وجود ندارد و اگر بخواهیم از شهروندان پول نقدی دریافت کنیم، به شیوع اپیدمی کرونا کمک کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بیان کرد: اتوبوس‌های بین‌شهری چپ‌در هستند و پله دارند درحالی‌که اتوبوس‌های درون‌شهری راست‌در هستند و تعداد پله‌هایشان نیز کم است. اگر ما بخواهیم از آنها استفاده کنیم، برای مسافران خطراتی در پیش دارد. همچنین طبق گفته رئیس‌جمهور بناست که سفرهای بین‌شهری آزاد شود در چنین شرایطی اتوبوس‌ها بر سر کار خود بازمی‌گردند.

ترفع همچنین با اشاره به فرسوده بودن تمام اتوبوس‌های تهران گفت: بیش از ۱۰ سال است که با دولت مکاتبه می‌کنیم که به تهران با توجه به موقعیت، اتوبوس بدهند اما هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

به گفته وی، ما 9هزار دستگاه اتوبوس در تهران داریم که 5هزار و 800 دستگاه عمر بالای ۱۰ سال دارند. در عین حال برخی از دستگاه‌ها «توقف تعمیر» هستند و به دلیل تحریم‌ها، تعداد اتوبوس‌هایی که چنین شرایطی دارند، بیشتر نیز شده است.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در پاسخ به پرسشی مبنی بر نتیجه اجرای طرح اتوبوس‌های رزروی در تهران گفت: نه شهرداری تهران و نه شرکت اتوبوسرانی مجری این طرح نیستند و یک شرکت استارت‌آپی مسئولیت آن  را بر عهده دارند.