مهلت ثبت نام فروش خودرو بدون قرعه کشی تمدید می شود؟

سخنگوی وزارت صنعت از ثبت‌نام ۲۸۰ هزار نفر در سامانه یکپارچه خودرو تا ساعت ۸ صبح امروز خبر داد.

مهلت ثبت نام فروش خودرو بدون قرعه کشی تمدید می شود؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، ثبت‌نام خودروهای داخلی در طرح تخصیص یکپارچه خودرو از ۲۶ اسفندماه آغاز شده و در این طرح ۵۱ مدل خودرو برای متقاضیان قابل خرید است.

بر اساس اعلام وزارت صنعت، ۵۰ درصد عرضه خودرو در طرح یکپارچه تخصیص خودرو به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت خواهد بود که البته برای این متقاضیان نیز داشتن حساب وکالتی الزامی است.

امید قالیباف سخنگوی وزارت صنعت در همین ارتباط می‌گوید از روز گذشته ثبت‌نام آغاز شده و متقاضیان می‌توانند با ورود به سامانه ثبت‌نام خود را انجام دهند. البته بار ترافیکی سایت بالاست و نباید در این رابطه نگرانی از سوی مردم بوجود بیاید چرا که این اطمینان به متقاضیان داده می‌شود که روند ثبت‌نام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: تا ساعت ۸ صبح امروز ۲۸۰ هزار نفر نسبت به خرید خودرو در این سامانه اقدام کرده‌اند البته در روند ثبت‌نام ۹۰۰ نفر نیز انصراف خود را در سایت درج نموده‌اند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
ارسال نظر
  • ناشناس
    ۰

    سلام اخه این چه جور سایتیه ۱۰۰ بار وارد میشی هر دفعه ی مشکلی داره

  • ناشناس
    ۰

    افتضاح
    فاجعه بار
    شرم آور
    خجالت بکشید

  • علیرضا
    ۰

    سلام به اقای قالیباف صمت بگویید برای وکالتی کردن حسابها که خیلی نا مفهوم بود مهلت دوباره ای تعیین کنند تا مردم سرگردان بتوانند ثبت نام کنند ممنون

  • جمشید
    ۰

    کی این سایتو طراحی کرده، خدا بر پدر و مادرش رحمت نه

  • ناشناس
    ۰

    سلام لطفا برای وکالتی کردن حساب درخواست کنید

  • ناشناس
    ۰

    واقعا خجالت اوره مردم دارید مسخره میکنید