۰ نفر

سعودی لیکس:

گروهک منافقین، مانع خروج سپاه از فهرست تروریستی است

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲
کد خبر: 636254
گروهک منافقین، مانع خروج سپاه از فهرست تروریستی است

سعودی لیکس در گزارش نوشت که گروهک تروریستی منافقین با لابی گری از خروج سپاه پاسداران از لیست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی خودداری می‌کند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سعودی لیکس به نقل از موسسه مطالعات بین المللی کوئینسی، رسوایی جدیدی را از همکاری عربستان، امارات و بحرین و منافقین فاش کرد که با لابی و ایجاد کمپین هایی در آمریکا، مانع از خروج سپاه پاسدران از فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی می‌شود.

بر اساس این فایل‌های منتشر شده، حداقل از سال ۲۰۱۵ شرکت‌های حقوقی و لابی‌گرانی که برای دولت‌های خارجی به ویژه کشور‌های عربستان، امارات و بحرین کار می‌کنند، جریان ثابتی از توئیت‌ها، بیانیه‌های مطبوعاتی و کمپین‌ها را علیه ایران راه انداخته‌اند و با نفوذ در بین مقامات آمریکا مانع خروج سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی می‌شوند.

سارا لی ویتسون، مدیر اجرایی دموکراسی در جهان عرب، در این باره توضیح داد: «امارات و عربستان خود فجیع‌ترین جنایات را علیه غیرنظامیان در یمن انجام می‌دهند، اما اکنون چماق سیاسی شده‌اند و مانع از خروج سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی می‌شود. نباید اجازه دهیم لابی دولت‌های خارجی بر روی سیاست‌های مهم امنیت ملی تاثیر بگذارد.»

از طرفی دیگر نیز گلوبال لیکس ایمیل‌هایی از یوسف العتیبه، سفیر امارات در واشنگتن در سال ۲۰۱۷ فاش کرد که  حاکی از این است که امارات به مقامات آمریکایی پیشنهاد داده تا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی قرار دهند.

سعودی لیکس در گزارش خود به نقش گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد و نوشت که ارتشی متشکل از مزدوران منافقین، امارات، عربستان و بحرین به همراه اعضای کنگره و اتاق فکر‌های آمریکا برای مقابله و فشار سیاسی علیه  سپاه پاسداران سازماندهی شده‌اند و خبرگزاری‌ها و شرکت‌های مخابراتی را تحت فشار قرار داده تا گزارش‌ها و اسنادی دروغین را در محکومیت سپاه پاسداران ایران منتشر کنند.

 دولت دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۹ در اقدامی بحث برانگیز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و شاخه ایدئولوژیک ارتش را در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی قرار داد. به نظر می‌رسد که هدف از این اقدام بایدن جلوگیری از روند دیپلماسی با ایران و مانع تراشی در مذاکرات توافق هسته‌ای با ایران بوده است.