۰ نفر

مشاور رئیس جمهور خبر داد:

کاهش سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده نیازمند تأیید شورای پول و اعتبار/ ۵درصد از بیمارستان‌های تأمین اجتماعی مقاوم نیستند

۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۴۵
کد خبر: 259132
کاهش سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده نیازمند تأیید شورای پول و اعتبار/ ۵درصد از بیمارستان‌های تأمین اجتماعی مقاوم نیستند

مشاور رئیس جمهوری در امور هماهنگی نوسازی بافت های فرسوده شهری گفت: کاهش سود تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده از ۸ به ۶ درصد نیاز به مصوبه شورای پول و اعتبار دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، اکبر ترکان مشاور رئیس جمهوری در امور هماهنگی نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهری، با تاکید بر همکاری دولت و شهرداری تهران در اجرای طرح نوسازی بافت فرسوده اظهار کرد: طی چند سال اخیر طرح صندوق پس انداز مسکن یکم به عنوان مدلی از پس انداز و تسهیلات در کشور اجرا می شود. در این طرح تنها تسهیلات ارائه نمی شود، به این معنی که هر فرد که در این صندوق پس انداز کند به ازای هر یک واحد پس انداز در ۶ ماه یک واحد تسهیلات دریافت می کند.

وی ادامه داد: بنابراین اگر فردی ۲۰ میلیون تومان سپرده کند و ۲ سال این سپرده در صندوق بماند، آن گاه ۴ برابر ۲۰ میلیون تومان تسهیلات مسکن دریافت می کند، البته سود این تسهیلات بر اساس مصوبه بانک مرکزی ۸ درصد است.

مشاور رئیس جمهوری در امور هماهنگی نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهری با اشاره به تاکید رئیس جمهوری مبنی بر کاهش سود تسهیلات در بخش نوسازی بافت فرسوده به ۶ درصد گفت: کاهش سود تسهیلات از ۸ درصد به ۶ درصد نیاز به مصوبه شورای پول و اعتبار دارد و قرار است در جلسه آتی شورا به این موضوع پرداخته شود.

ترکان در پاسخ به این سوال که احتمال تصویب کاهش سود تسهیلات چقدر است، عنوان کرد: از آن جا که این موضوع مورد نظر شخص آقای روحانی است، وزرا به طرح رای خواهند داد و کاهش نرخ تسهیلات اتفاق می افتد.

بخشی از بیمارستان های تامین اجتماعی ناایمن اند

وی در بخش دیگری از سخنانش به اجرای طرح مقاوم سازی مدارس پایتخت پرداخت و تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش در سال های گذشته طرح مقاوم سازی مدارس را اجرا کرده است و توانست سازه هایی که دیگر استحکام کافی نداشتند را مجدداً تقویت کند. در واقع، آموزش و پرورش متری ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر متر مربع زیربنای مدرسه هزینه کرده است و امکان فعالیت بنا را برای سال ها تمدید کرد.

مشاور رئیس جمهوری در امور هماهنگی نوسازی بافت های فرسوده و ناپایدار شهری در پایان با اشاره به آخرین وضعیت ایمنی بیمارستان های پایتخت گفت: در سنوات گذشته تامین اجتماعی بخشی از بیمارستان ها را مقاوم سازی کرده است و در حال حاضر تنها ۵ درصد از بیمارستان های تامین اجتماعی از حیث مقاوم سازی وضعیت مطلوبی ندارند.