روابط تجاری ایران و آلمان به اوج میرسد؟ / برنامههای ائتلاف آینده پرتوان برای از سرگیری روابط دو کشور
فردا انتخابات اتاق مشترک ایران وآلمان برگزار خواهد شد و تیم ائتلاف آینده پرتوان، یکی از گروههایی است که قصد دارد وارد اتاق مشترک ایران و آلمان شود.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ انتخابات اتاق ایران و آلمان در شرایط فعلی، انتخاباتی کلیدی محسوب میشود؛ چراکه روابط اقتصادی ایران و آلمان تا حدی تیره و تار شده و حزب حاکم بر آلمان، در حال حاضر، تمایلی به برقراری رابطه با ایران ندارد؛ این موضوع در حالی است که همه ما میدانیم یک روز، یکی از بهترین اتاقهای مشترکمان، اتاق ایران و آلمان بود و میشد نمونه یک اتاق خوب را در اتاق مشاهده کرد. اما اکنون وضعیت بدین صورت نیست و در نتیجه افرادی که در دوره جدید سکانداری این اتاق را برعهده میگیرند، بسیار حائز اهمیت هستند.
اعتلاف آینده ی پرتوان، یکی از گروههایی است که قصد دارد در انتخابات اتاق ایران و آلمان که فردا برگزار میشود، شرکت کند و در این اتاق نقش آفرینی کند. این گروه معتقد است با روابطی که در این کشور دارند، میتوانند دوباره رابطه اقتصادی ایران و آلمان را به دوران اوج برگردانند و برنامههای زیادی نیز جهت تسهیل، تحکیم و تداوم این ارتباط اقتصادی دارند. بوطاق خانبوداغی، داوود نظیریزاده، کاریا کوکبی، علی تحسری، سعید روشنی، ابوالفضل روغنی گلپایگانی، Jurgen Vogel، Gunter Waidelich و Prof. Dr. Helmut Kohlert، از اعضای این ائتلاف هستند.
اقتصاد آنلاین برای بررسی بیشتر برنامههایی که این اعتلاف در صورت ورود به اتاق ایران و آلمان خواهد داشت، به گفتوگو با داوود نظیری زاده، مدیر عامل شرکت Business Support Germany پرداخته است.
او به اقتصاد آنلاین گفت: درحال حاضر رابطه اقتصادی بین ایران و آلمان به شمکل خورده است و علت این موضوع نیز بحثهای سیاسی است. الان حزب سبز در آلمان حاکم شده و این حزب تاکید بر تعصبانه کار کردن دارد. قبلا تلاش برای حفظ رابطه بود؛ اما حزب حاکم اکنون چنین نیست.
نظیرزاده، ادامه داد: قبلا اتاق ایران و آلمان موفق بود چون خود آلمان هم در این اتاق حضور داشت؛ اما الان این چنین نیست. جوان بودن، نوآور بودن، شبکه قوی ارتباطی ما در آلمان و... از مواردی است که میتواند تضمین کند ما میتوانیم مجددا اتاق ایران و آلمان را به اوج خود برسانیم. من در آلمان شبکه قوی ارتباطی دارم و فوت و فن آلمانیها را میفهمم.
او گفت: ما وارد سیاست نخواهیم شد و برنامه مان ایجاد نوآوری در اتاق است. ما با گفتوگو با سفارت آلمان شرایط دریافت ویزای تجاری برای تجار را تسهیل خواهیم کرد و برنامه ما بر این است که کمیسیون بانوان، جوانان، صنعت، معدن، تجارت و... را فعال کنیم. همچنین از دیگر برنامه های ما این است که یک اپلیکیشن طراحی کنیم تا تجار ایرانی بتوانند به راحتی با تجار آلمانی ارتباط بگیرند.
او با تاکید بر اینکه همه این فعالیتها تیمی انجام خواهد شد، گفت: تیم ما تلاش دارد تا حتی اساتید آلمانی را به ایران بیاورد و در استانها نیز آموزش های لازم انجام شود.
نظیر زاده، علم و تکنولوژی، مارکت یابی و... را از دیگر ستونهای برنامه این تیم عنوان کرد. به گفته او، حجم تجارت ایران و آلمان نسبت به چند سال گذشته، افت شدیدی داشته است و اکنون میگویند نمیشود؛ اما اینطور نیست. افرادی که میخواهند راهی که باید را پیدا میکنند و افرادی که نمیخواهند، دلیل برای نتوانستن. ما راهی که باید را پیدا خواهیم کرد.