وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
زیما
فونیکس
میلی.
فلای تودی
۱۱ / خرداد / ۱۴۰۰ ۱۵:۰۶

AFC میزبانی چین را به امارات داد

AFC میزبانی چین را به امارات داد

با اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، کشور امارات میزبان گروه نخست انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا به جای چین معرفی شد.

کد خبر: ۵۳۲۷۹۳
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، به دلیل محدودیت‌های کرونایی در کشور چین، کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت میزبانی گروه نخست مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا را به کشور امارات منتقل کند.AFC امروز سه شنبه به صورت رسمی این خبر را تایید کرد.

به این ترتیب تیم‌های سوریه، گوام، مالدیو، چین و فیلیپین در شارجه امارات به مصاف هم خواهند رفت.

«داتو ویندزور جان» دبیر کل AFC با قدردانی از فدراسیون فوتبال امارات گفت: این دوره برای همه اوقات بی سابقه‌ای است و من به نمایندگی از AFC می‌خواهم از فدراسیون اماراتبخاطر موافقت با میزبانی مسابقات گروه A مقدماتی آسیا تشکر کنم. تعهد امارات برای میزبانی مسابقات در این مدت کوتاه منجر به روحیه درک و برتری سازمانی آنها است و ما اطمینان داریم که آنها بهترین محیط ممکن را برای تیم‌ها و بازیکنان فراهم می‌کنند.

تیم ملی فوتبال ایران در گروه سوم این رقابت‌ها قرار دارد. ایران در کنار بحرین، عراق، هنگ کنگ و کامبوج در کشور بحرین بازی خواهند کرد.

تیم ملی فوتبال ایران که در گروه C مرحله مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا حضور دارد، از چهار دیدار گذشته صاحب ۶ امتیاز است و در رده سوم قرار دارد. در این گروه عراق ۱۱ و بحرین ۹ امتیاز کسب کرده است.

برنامه ادامه دیدارهای گروه سوم مقدماتی جام جهانی که به صورت متمرکز به میزبانی بحرین برگزار می‌شود، به شرح زیر است:

 پنجشنبه ۱۳ خرداد

- ایران - هنگ کنگ - ساعت ۱۹

- بحرین - کامبوج - ساعت ۲۱

دوشنبه ۱۷ خرداد:

- عراق - کامبوج - ساعت ۱۹

- ایران - بحرین - ساعت ۲۱

جمعه ۲۱ خرداد

- کامبوج - ایران - ساعت ۱۹

- هنگ کنگ - عراق - ساعت ۲۱

 سه شنبه ۲۵ خرداد

- ایران - عراق - ساعت ۱۹

- بحرین - هنگ کنگ - ساعت ۲۱

ارسال نظرات
کیان.
x