وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۱۷ / آذر / ۱۳۹۸ ۰۹:۴۶
رییس هیات عامل ایمیدرو دستور داد:

ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی در انتخابات مجلس

ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی در انتخابات مجلس

دکتر خداداد غریب پور رییس هیات عامل ایمیدرو در گردهمایی سالانه مدیران از همه مدیران شرکت ها ومجریان طرح ها خواست که از امکانات دولتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی له یا علیه هیچ شخص و جریان سیاسی استفاده نشود.

کد خبر: ۴۰۰۲۱۷
هلو

به گزارش اقتصادآنلاین، غریب پور تصریح کرد: امکانات مجموعه ایمیدرو به هیچ عنوان در انتخابات به نفع یه علیه هیچ کس استفاده نشود البته ما در کنار مجریان انتخابات برای باشکوه تر برگزار کردن انتخابات هستیم.

رییس هیات عامل ایمیدرو در عین حال گفت: حضور پرشور در انتخابات مجلس به عنوان یک اصل مورد توجه است اما ارایه امکانات شرکت ها به امور انتخابات بصورت شخصی یا جریانی، ممنوع است.

وی تاکید کرد: خواسته ما از مدیران این است که به هیچ عنوان در موضوعات انتخاباتی در دفاع و همچنین علیه فردی، امکانات دولت را هزینه نکنند.

ارسال نظرات
کیان.
x