وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۱۷ / فروردين / ۱۴۰۱ ۱۷:۳۴

صادرات ۴ میلیون دز واکسن کرونای ایرانی به خارج از کشور

صادرات ۴ میلیون دز واکسن کرونای ایرانی به خارج از کشور

رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تعدادی از تولیدکنندگان داخلی واکسن مشتریانی در خارج از کشور دارند و حدود ۴ میلیون دز واکسن کرونای داخلی به خارج از کشور صادر شده است.

کد خبر: ۶۲۵۹۲۱
هلو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، بهرام دارایی روز چهارشنبه در حساب کاربری توئیتری وزارت بهداشت این مطلب را بیان کرده است و افزود: با وجود محدودیت‌های سازمان بهداشت جهانی، تولیدهای ایرانی برای تاییدیه این سازمان در نوبت بوده و واکسن برکت از همه آنها جلوتر است.

 واکسن های تولید داخل مانند برکت، فخرا، بهارات و پاستو کووک در دولت سیزدهم به سرانجام رسید و اکنون در سبد واکسیناسیون کشور این واکسن ها به افراد تزریق می شود.

براساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۶۴ میلیون و ۵ هزار و ۹۸ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۳۴۱ نفر دُز دوم و ۲۶ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۱۳۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۵۷۴ دُز رسید.

ارسال نظرات
کیان.
x