وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
زیما
فونیکس
میلی-طلا
فلای تودی
۲۰ / خرداد / ۱۴۰۲ ۲۳:۳۳

بزرگ ترین کروکودیل دنیا ۱۲۰ ساله شد! + عکس

بزرگ ترین کروکودیل دنیا ۱۲۰ ساله شد! + عکس

کاسیوس در سال ۱۹۸۴ توسط محیط‌بانان گرفته شد و تا امروز در محیطی تحت مراقبت بوده‌است؛ این تمساح که سرنوشت عجیب آن خبرساز شده‌است در سال‌های دور در مزرعه گاوداری مشکل ایجاد می‌کرد که در نهایت منجر به گرفتاری آن برای سال‌های سال شد.

کد خبر: ۷۲۰۹۵۲
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، کاسیوس، بزرگترین کروکودیل جهان که در اسارت زندگی می کند، به تازگی ۱۲۰ ساله شده‌است. به گفته دانشمندان، این حداقل سن تخمینی برای این جاور است.

تعیین سن کروکودیل بر اساس اندازه آن دشوار است. هنگامی که کروکودیل‌ها به سن بلوغ می‌رسند، سرعت رشد کروکودیل‌ها کاهش می‌یابد و در نهایت متوقف می‌شود. بزرگ‌ترین تمساح‌ها معمولاً آنهایی هستند که در جهش‌های ژنتیکی نامنظم رشد می‌کنند، گفتنی است که گونه‌های نر این جانور نسبت به ماده‌های آن‌ها بزرگ‌تر می‌شوند.

بزرگ ترین کروکودیل دنیا ۱۲۰ ساله شد

تودی اسکات، نگهبان کروکودیل‌ها که از کاسیوس در پارک کروکودیل مارین لند در جزیره گرین مراقبت می‌کند، به لایو ساینس، گفت:« هیچ راهی برای دانستن سن واقعی کاسیوس وجود ندارد، زیرا او در طبیعت به دنیا آمده است و سن فعلی آن فقط یک تخمین است."

در سال ۱۹۸۴، محققان کاسیوس را در مزرعه گاوداری در جنوب غربی داروین استرالیا، پس از شکایت صاحبان مزرعه مبنی بر از دست دادن دام‌ها، دستگیر کردند. حتی در آن زمان، زمانی که کاسیوس بین ۳۰ تا ۸۰ سال سن داشت، او بزرگترین تمساح بود که تا به حال در استرالیا زنده صید شده بود.

بزرگ ترین کروکودیل دنیا ۱۲۰ ساله شد

وب گفت:« نزدیک به ۴۰ سال بعد و پس از ۳۵ سال زندگی در جزیره گرین، تمساح عظیم الجثه همچنان در حال رشد است، "که برای یک کروک بزرگ غیرمعمول است" و "دانش جدی در مورد طول عمر" را در اختیار دانشمندان قرار می دهد.»

کاسیوس در دهه ۱۹۸۰ برای وب و همکارانش شکار سختی بود. تمساح های بزرگ هدف اصلی شکارچیان بودند، بنابراین محققان به ندرت فرصت مطالعه آنها را داشتند. وب گفت:« تمساح های بالغی که از دوره شکار جان سالم به در بردند بسیار محتاط بودند.»

ارسال نظرات
کیان
x