۰ نفر

آشنایی با اعمال مخصوص شب دوم محرم الحرام

۹ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۰۷
کد خبر: 657195
آشنایی با اعمال مخصوص شب دوم محرم الحرام

از جمله اعمال شب دوم ماه محرم نمازی است که در رکعت اول بعد از سوره حمد، سوره انعام و در رکعت دوم بعد از سوره حمد، سوره «یس» باید خوانده شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین،  ماه محرم یا محرم الحرام نخستین ماه تقویم اسلامی و به اعتقاد مسلمانان از جمله ماه های حرام است.

شب و روز اول محرم به عنوان اول سال قمری دارای نماز و آداب خاصی است که در کتاب مفاتیح الجنان بیان شده است.

این ماه در مکتب تشیع یادآور نهضت حضرت سیدالشهدا و حماسه جاودان کربلا می باشد.

محرم اولین ماه از سال قمری است لذا در این ماه اعمال بسیاری وارد شده روزه نیز در این ماه از جایگاه خاصی برخوردار است.


عکس پروفایل محرم

آشنایی با اعمال مخصوص شب دوم محرم الحرام

 از جمله اعمال شب دوم ماه محرم نمازی است که در دو رکعت اول بعد از سوره حمد، سوره انعام و در رکعت دوم بعد از سوره حمد سوره، سوره «یس» باید خوانده شود.

روزه در دهه اول ماه محرم از جمله مهمترین اعمالی بوده است که بر آن تاکید فراوانی شده استف یکی دیگر از اعمالی که مومنان بر انجام آن موظف شده‌اند «حزن و اندوه» است که در روایات آمده است «امام رضا (ع)» در دهه ابتدایی ماه محرم بسیار اندوهگین بودند، ایشان به مومنان تاکید داشتند تا بر ظلمی که بر «سیدالشهداء (ع)» در صحرای کربلا صورت گرفته عزاداری کنند.

خواندن زیارت عاشورا ثواب بسیاری دارد، مداومت برخواندن بلند مدت این زیارت ارزشمند بوده و خواندن ۴۰ روز زیارت عاشورا علاوه بر تاثیرات روحی تاثیرات معنوی را در بر دارد و خواسته‌های فراوانی را از حاجت‌مندان برآورده می‌کند. مداومت بر خواندن زیارت عاشورا برای تمام عمر سبب می‌شود تا هنگامی که فرد مومن را در قبر بگذارند تمام اهالی آن قبرستان از عذاب دور شوند.

عکس پروفایل محرم

«امام صادق (ع)» فرمودند: «مَنْ سَرَّهُ أَنْ یَکُونَ عَلَى مَوَائِدِ اَلنُّورِ یَوْمَ اَلْقِیَامَةِ فَلْیَکُنْ مِنْ زُوَّارِ اَلْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ عَلَیْهِ السَّلاَمُ، هر کس دوست دارد روز قیامت، بر سر سفره هاى نور بنشیند باید از زائران امام حسین (ع) باشد.

 «امام صادق (ع)» یکی از ائمه معصومین (ع) بودند که همواره مجالس عزاداری برای «امام حسین (ع)» برگزار می‌کردند و همواره شاگردان خود و مومنان را بر گریه برای «امام حسین (ع)» دعوت می‌کردند.