وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۳۰ / فروردين / ۱۴۰۱ ۱۳:۰۲
سخنگوی آموزش و پرورش؛

برگزاری امتحانات روز بعد از لیالی قدر ممنوع است

برگزاری امتحانات روز بعد از لیالی قدر ممنوع است

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: برگزاری امتحانات روز بعد از لیالی قدر ممنوع است.

کد خبر: ۶۲۹۲۷۴
هلو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، صادق ستاری فرد اظهار کرد: برگزاری امتحانات دانش‌آموزان در روزهای بعد از لیالی قدر ممنوع است و این موضوع به استان‌ها اعلام خواهد شد، مدارس باید توجه داشته باشند تا در این ایام امتحانی برگزار نشود.

در حالی که لیالی قدر از چهارشنبه هفته جاری (۳۱ فروردین) آغاز می‌شود، برخی خانواده‌ها  از ارسال برنامه امتحانات میان‌ترم دانش‌آموزان و تعیین امتحان توسط مدارس در ایام شب‌های قدر خبر می‌دهند و ضمن گلایه از این موضوع آن را مانعی برای حضور فرزندشان در مراسم معنوی لیالی قدر می‌دانند.

قابل ذکر است، خانواده‌ها می‌توانند بی‌توجهی مدارس به این مصوبه را به واحد ارزیابی عملکرد مناطق آموزش و پرورش اطلاع دهند تا متخلفان به کمیته تخلفات اداری ارجاع شوند.

از سوی دیگر برخی خانواده‌ها خواستار لغو برگزاری امتحانات میان ترم همزمان با ماه رمضان هستند اما متاسفانه ممنوعیتی در این رابطه از سوی آموزش و پرورش اعلام نشده است.

ارسال نظرات
کیان.
x