وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
کاریزما
فونیکس
School
فلای تودی
۲۴ / مرداد / ۱۴۰۱ ۱۳:۳۱

دور جدید ساخت نهضت ملی مسکن در ۳ نقطه تهران آغاز شد

دور جدید ساخت نهضت ملی مسکن در ۳ نقطه تهران آغاز شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از آغاز دور جدید ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در سه نقطه پایتخت از جمله اسلامشهر خبر داد.

کد خبر: ۶۶۰۷۶۰
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، خلیل محبت‌خواه با اشاره به تحویل زمین سه سایت در جنوب غرب استان و شروع دور جدید ساخت و سازها در نهضت ملی مسکن، اظهار کرد:‌ سایت عدل‌آباد اسلامشهر به میزان ۶۰ هکتار، بازارک رباط کریم به میزان ۸۲ هکتار و نسیم شهر نیز در جوار شهرستان رباط کریم به میزان ۳ هکتار تحویل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شد.

وی با دعوت از کارگزاران برای شروع و مذاکره با اداره کل راه و شهر سازی استان تهران تصریح کرد: ۱۴۵ هکتار زمین تحویلی این اداره کل دارای مجوزهای شروع عملیات اجرایی بالاخص مجوز کمیسیون ماده ۵ است.  

محبت خواه گفت: قبل از تحویل سایت‌های جدید طی یکسال گذشته در دولت سیزدهم تمام موارد مربوط به تامین زمین نهضت ملی مسکن در کمیته تخصیص زمین راه و شهر سازی استان تهران، دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ و کمیسیون‌های مربوطه در محل استانداری تهران با برگزاری جلسات متعدد کارشناسی نهایی شده است.

ارسال نظرات
کیان طلا
x