وی ایکس اکستریم
آگاه-مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
زیما
فونیکس
میلی
فلای تودی
۱۸ / تير / ۱۴۰۲ ۰۹:۴۲
رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران؛

بازار خودرو در رکود کامل و معاملات تقریبا صفر است

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران با بیان این که بازار خودرو در رکود کامل است، گفت: باید جزییات واردات خودروهای کارکرده و روند نهایی آن آغاز شود تا تغییرات در بازار خود را نشان دهد.

کد خبر: ۷۲۵۴۱۴
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

اقتصادآنلاین ـ فاطمه جوادی؛ سعید موتمنی، رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران درخصوص وضعیت فعلی بازار به اقتصادآنلاین گفت: بازار خودرو در رکود کامل است، مشتری کمتر مراجعه می‌کند و معاملات تقریبا صفر است.

موتمنی افزود: احتمال دارد قیمت خودرویی در روز، یک تا دو میلیون نوسان داشته باشد، اما در کل تغییری مشاهده نمی‌شود و قیمت‌ها در ده تا پانزده روز گذشته ثابت مانده است.

وی ادامه داد: قیمت‌هایی که قبلا کاهش یافته بوده حفظ شده است، قیمت ماشین‌های ۱۰ میلیاردی حدود ۲ میلیارد؛ ماشین‌های ۵ میلیاردی حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان؛ ماشین‌های ۴ میلیاردی حدود ۱ میلیارد؛ قیمت ماشین‌های ۳ میلیاردی حدود ۷۰۰ میلیون تومان؛ ۲ میلیاردی حدود ۶۰۰ میلیون تومان و ماشین‌های ۱ میلیاردی حدود ۱۰۰ میلیون تومان کاهش داشته است.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران با بیان این که بازار به دلیل بحث واردات خودروهای کارکرده بلاتکلیف است، گفت: دولت هنوز اظهارنظری درباره جزییات این قانون و آیین‌نامه‌ها و تعرفه‌ها نکرده است، باید تمام این موارد شفاف شود، سپس ثبت سفارش‌ها انجام و معلوم شود که چند روز خودرو وارد کشور می‌شود تا بازار خود را نشان دهد. اگر این اتفاق رخ ندهد، بازار همینطور به روند خودش ادامه می‌دهد. قبل از عید گفتند واردات خودروهای نو آزاد شده، یک‌سری ثبت سفارش هم انجام شد، اما هنوز نتیجه نهایی مشخص نشده است.

ارسال نظرات
کیان
x