زلزله نسبتا شدید این نقطه از کشور را لرزاند
در پی وقوع زمینلرزهای به شدت ۴.۱ ریشتر در بامداد جمعه حوالی شهرستان گرمه، خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی یا مالی گزارش نشده است.
در پی وقوع زمینلرزهای به شدت ۴.۱ ریشتر در بامداد جمعه حوالی شهرستان گرمه، خوشبختانه هیچگونه خسارت جانی یا مالی گزارش نشده است.
سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از سرقت از یک آمبولانس در یک مأموریت حیاتی خبر داد.
«زن گلستانی هنگام طبخ رب دچار حادثه شد؛ واژگونی ناگهانی دیگ رب، مایع جوشان را روی او ریخت و جانش را گرفت.»
«شامگاه ۲۵ آبان مهاباد صحنه تیراندازی مرگبار مردی مسلح به کلاشنیکف بود؛ او زن و شوهر میانسال و دخترشان را مقابل خانهشان هدف گلوله قرار داد و با دیدن مردم پا به فرار گذاشت.»
«سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که در پی لغزندگی معبر، سه دستگاه موتورسیکلت دچار سانحه شدند؛ با این حال خوشبختانه این حادثه هیچگونه مصدومی بهجا نگذاشت.»
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو تبعه افغانستان به اتهام سرقت مسلحانه با استفاده از سلاح گرم خبر داد و تاکید کرد که این عملیات با بهرهگیری از تکنیکهای تخصصی شناسایی مجرمان و رصد اطلاعاتی انجام شد، اقدامی که نمونهای از افزایش اثربخشی پلیس در مقابله با جرایم خشونتآمیز شهری محسوب میشود.
رئیس پلیسراه راهور فراجا با اشاره به پدیده گسترده قاچاق انسان در استانهای مرزی گفت: بر اثر برخورد یک خودروی شوتی حامل اتباع خارجی با تریلی ۹ نفر در صحنه جان باختند.
جان خود را از دست داد. ادارهکل آموزشوپرورش استان زنجان با صدور اطلاعیهای ضمن ابراز تأسف عمیق و همدردی با خانواده این دانشآموز، اعلام کرد که بررسی ابعاد حادثه بهصورت فوری در دستور کار قرار گرفته است.
برخورد سه خودرو و واژگونی پژو پارس در جاده زرینشهر، به مرگ دو نفر و مصدومیت چهار نفر انجامید.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر از مسمومیت خفیف ۳۶ نفر از دانشآموزان یک مدرسه در اهر در اثر گازگرفتگی خبر داد.