وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۲۹ / دی / ۱۳۹۸ ۲۳:۲۷

دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش بس در لیبی شد

دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش بس در لیبی شد

دبیرکل سازمان ملل در جریان نشست صلح لیبی در آلمان، خواستار حمایت همه طرف‌ها از آتش بس در لیبی شد.

کد خبر: ۴۱۰۸۸۹
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل در جریان شرکت در نشست صلح لیبی که به میزبانی برلین، پایتخت آلمان برگزار شد، خواستار حمایت همه طرف‌های شرکت کننده از برقراری آتش بس در لیبی شد.

به گفته گوترش، هیچ راه‌حل نظامی برای اوضاع لیبی وجود ندارد و در حال حاضر شرایط بسیار نگران کننده است.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه افزود: در حال حاضر زمان اقدام قاطعانه و فوری برای جلوگیری از یک جنگ داخلی تمام عیار است.

گفتنی است برلین امروز میزبان رهبران و مقامات سیاسی ۱۲ کشور و ۴ شرکت چندملیتی، برای برگزاری کنفرانس لیبی و تلاش برای دستیابی به آتش‌بس پایدار و روندی سیاسی در این کشور است.

این درحالیست که پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس برلین درباره لیبی ساعاتی پیش از سوی رسانه‌ها منتشر شده است.

در پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس برلین که در رسانه‌ها منتشر شده بر ممنوعیت هرگونه اقدام تجاوز کارانه ای که باعث وارد آمدن خسارت به تأسیسات نفتی شود تاکید شده است.

ارسال نظرات
کیان.
x