تولد آگاه
وی ایکس اکستریم
کیان.
x
بلوبانک
منطه
صراف
فلای تو دی
۲۶ / شهريور / ۱۳۹۸ ۱۹:۰۵

مرکل: توقف صادرات سلاح به عربستان ادامه می‌یابد

مرکل: توقف صادرات سلاح به عربستان ادامه می‌یابد

صدراعظم آلمان امروز (سه‌شنبه) گفت، خواستار تداوم سیاست توقف صادرات تسلیحات به عربستان است و دلیلی برای تغییر موضع دولتش نمی‌بیند و موضع برلین را نشات‌ گرفته از تحولات جنگ در یمن دانست.

کد خبر: ۳۸۱۴۰۶
a market

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، صدراعظم آلمان امروز (سه‌شنبه) گفت، خواستار تداوم سیاست توقف صادرات تسلیحات به عربستان است و دلیلی برای تغییر موضع دولتش نمی‌بیند و موضع برلین را نشات‌ گرفته از تحولات جنگ در یمن دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در کنفرانس خبری خود گفت: در حال حاضر هیچ نیازی به تغییر موضع دولت وجود ندارد.

به گفته مرکل، تحولات یمن نشان می‌دهد یک راهکار سیاسی فوری ضرورت دارد.

یک منبع در دولت آلمان دوشنبه گفته بود، دولت مرکل احتمالا توقف صادرات تسلیحات به عربستان سعودی را به علت جنگ در یمن و امتناع سوسیال دموکرات‌ها در کنار آمدن با این موضوع، تمدید می‌کند.

ارسال نظرات