وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۲۶ / تير / ۱۳۹۸ ۱۰:۵۴

اختلاف ۵۲هزار یاردی پارچه‌های وارداتی قاچاق در گمرک

اختلاف ۵۲هزار یاردی پارچه‌های وارداتی قاچاق در گمرک

بررسی ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی هرمزگان از مدارک پنج کانتینر توقیفی در گمرک نشان داد، ۵۲ هزار یارد اختلاف در متراژ پارچه‌های وارداتی به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال وجود داشت.

کد خبر: ۳۶۷۰۶۵
هلو

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به جزییات کشف پرونده قاچاق پارچهدر یکی از گمرکات استان، گفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان با انجام اقدام اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان کالا که به صورت سازمان یافته اقدام به قاچاق پارچه می کنند باخبر شده و پیگیری موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

سردار عزیز الله ملکی افزود: ماموران حین کنترل لاین ترانزیتی خروجی از بندرعباس به 5 دستگاه تریلر مشکوک شده که پس از بررسی های اولیه مشخص شد کانتینرها که از محل اظهارنامه ترانزیت داخلی گمرک ترخیص شده بودند از نظر اسنادی و مطابقت آن با کالا نیاز به بررسی دارند.

وی بیان داشت: به همین منظور  با مرجع قضائی هماهنگی و همه خودروها در ایست و بازرسی شهید میرزایی بندرعباس توقیف شدند.

سردار ملکی تصریح کرد: در بررسیهای به عمل آمده و نتیجه آزمایشگاه، پارچه های موجود می بایست در تعرفه های بالاتر (گرانتر) از تعرفه هایی که در اظهار نامه ثبت شده قرار می گرفته است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: با بررسی اسناد و مدارک از جمله فاکتور و لیست تهیه شده از کالا مشخص شد پارچه های اظهاری شامل 153 هزار متر از نوع pvc بوده که طبق تحقیقات انجام شده 135 هزار متر پارچه در کانتینرها موجود و حدود 18 هزار متر اختلاف نوع پارچه وجود داشته که به جای آن پارچه هایی با ارزش دلاری بالاتری وارد شده است.

سردار ملکی اذعان داشت: در مرحله بعدی در بررسی و اسناد ارائه شده به گمرک مشخص شد، 52 هزار یارد اختلاف متراژ وجود دارد و علاوه بر پارچه هایی که از کشور سازنده وجود داشته پارچه هایی از سایر کشوها نیز در این محموله موجود است که در اسناد و مدارک گمرک قید نشده است.

فرمانده انتظامی هرمزگان خاطرنشان کرد: اقدامات پلیسی جهت شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده به صورت ویژه دردستور کار نیروی انتظامی است.

ارسال نظرات
کیان.
x