مثقال طلا
وی ایکس اکستریم
کیان.
x
پامپ
ریماا
منطه
فلای تو دی
۰۶ / خرداد / ۱۳۹۹ ۱۸:۰۶

سهامداران از فروش سهام عدالت بپرهیزند

سهامداران از فروش سهام عدالت بپرهیزند

مدیر نظارت بر نهادهای مالی بورس گفت: در آینده، منافع شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت هستند بخشی از هزینه‌های زندگی را پوشش خواهند داد.

کد خبر: ۴۴۱۹۱۶
a market

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، محمدرضا معتمد گفت: سهامداران از فروش سهام عدالت خودداری کنند، زیرا سهام تخصیص داده شده به فرد، سبدی از چندین شرکت است.

محمدرضا معتمد افزود: در آینده، منافع شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت هستند بخشی از هزینه‌های زندگی را پوشش خواهند داد.

وی با بیان اینکه مردم بنا به تخصص و سرمایه خود اقدام به انتخاب روش مستقیم و غیر مستقیم کرده‌اند که هر کدام از این دو روش مزایایی دارد اضافه کرد: وضعیت مالی شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت هستند نشان می‌دهد که منافع زیادی خواهند داشت و سهامداران از عایدی که از این شرکت‌ها به دلیل سود سهام یا افزایش سرمایه نصیبشان می‌شود بهره خواهند برد.

مدیر نظارت بر نهادهای مالی بورس درباره صندوق‌های سپرده گذاری طلا گفت: به دلیل افزایش قیمت سکه، این صندوق‌ها با محدودیت اقدام به خرید و فروش می‌کنند و این تصمیمات تا زمانی که بازار به حالت عادی برگردد ادامه دارد.

ارسال نظرات