مثقال-طلا با آگاه
وی ایکس اکستریم
کیان.
x
فونیکس
تور روسیه
فلای تو دی
پارس نماد.
۲۸ / فروردين / ۱۴۰۱ ۱۹:۲۵
اپیزود ۸ دادکست؛

اگر همسایه ای شارژ نداد، چه کنیم؟

اگر همسایه ای شارژ نداد، چه کنیم؟

گاهی اوقات برخی همسایه‌ها شارژ واحد را نمی‌دهند؛ قانون درباره این همسایه‌ها، مقرر کرده که با ابلاغ اظهارنامه، مبلغ بدهی و صورت ریز هزینه ها قید و از شخص مطالبه شود.

کد خبر: ۶۲۸۷۹۷
دیجی شهر

به گزارش اقتصاد آنلاین، اگر مالک آن واحد یا هر کسی که از آن واحد استفاده می‌کند، ظرف ۱۰روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه، بدهیش را ندهد، مدیر یا هیئت مدیره می‌توانند به تشخیص خودشان و با توجه به امکاناتی که دارند، از دادن خدمات مشترک مث آب گرم، برق، گاز و ... به این واحد خودداری کنند.

اگر مالک یا استفاده کننده باز هم شارژ نداد، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیره برای وصول بدهی طبق اظهارنامه ابلاغ شده، اجرائیه صادر می‌کند. 

اگر مثلا کنتور آب، تفکیک نشده و  امکان قطع جداگانه آب و... نبود، مدیر می‌تواند به مراجع قضایی شکایت و دادگاه‌ها‌ موظفند این شکایات را خارج از نوبت رسیدگی کنند و واحد بدهکار را از دریافت خدمات دولتی که به ساختمان ارائه می‌شود محروم کنند. 

اگر می‌خواهید بیشتر درمورد قوانین آپارتمان‌نشینی بدانید، قسمت هشتم دادکست را دنبال کنید.

ارسال نظرات
ملی گلد.
x