وی ایکس اکستریم
ریما
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
الفبا تور
میلی.
فلای تو دی
۱۱ / مرداد / ۱۴۰۱ ۱۳:۱۹
از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی؛

فروش اموال مازاد دولتی در بورس کالا و سامانه ستاد ابلاغ شد

فروش اموال مازاد دولتی در بورس کالا و سامانه ستاد ابلاغ شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی طی نامه ای نحوه اجرای جزء ۱ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور را ابلاغ کرد که براساس این تبصره قانونی، فروش اموال مازاد دولتی از طریق بورس کالا و سامانه ستاد انجام می شود.

کد خبر: ۶۵۷۹۸۵
هلو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سنا، وزیر امور اقتصادی و دارایی طی نامه ای نحوه اجرای جزء ۱ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور را ابلاغ کرد.

در نامه احسان خاندوزی و براساس این تبصره قانونی به رؤسای دستگاههای اجرایی ملی اجازه داده شده، اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول مازاد دولتی (به استثنای انفال و موارد مندرج در اصل هشتاد و سوم قانون اساسی) را پس از تأیید کارگروه ملی واگذاری اموال از طریق حراج عمومی در بورس کالا یا مزایده عمومی در سامانه تدارکات الکترونیک دولت به فروش رسانده و منابع حاصل را به حساب خزانه داری کل کشور واریز کند.

فروش اموال مازاد دولتی

ارسال نظرات
کیان.
x