وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x

فناوری

سرویس اعتباری خرید حضوری برای تأمین مایحتاج ضروری راه‌اندازی شد

سرویس اعتباری خرید حضوری برای تأمین مایحتاج ضروری راه‌اندازی شد

در پی همکاری تازه میان پلتفرم خدمات مالی «ازکی‌وام» و فروشگاه‌های زنجیره‌ای دیلی‌مارکت، امکان خرید قسطی کالاهای اساسی برای مشتریان فراهم شده است. این خدمت جدید در قالب سرویس «اکنون بخر، بعداً بپرداز» (BNPL) ارائه می‌شود و به کاربران اجازه می‌دهد تا بخشی از هزینه مایحتاج روزمره خود را با تأخیر و در قالب اعتبار پرداخت کنند.

چگونه با فایل‌های آلوده مقابله کنیم؟+ اینفوگرافیک

چگونه با فایل‌های آلوده مقابله کنیم؟+ اینفوگرافیک

حمله باج افزار همیشه جدی است و برخی از افراد و سازمان‌ها آماده هستند تا هر چیزی را برای بازگرداندن پرونده‌های خود بپردازند. اما شما می‌توانید راه آسیب‌پذیری‌هایی که شما را در معرض حمله باج افزار قرار می‌دهند را بسته و در صورتی که هک شده باشید اقدامات فوری برای بازگردانی به وضعیت عادی انجام دهید./ تابناک

در این شرایط چگونه بسته مکالمه و اینترنت ثابت را فعال کنیم؟

در این شرایط چگونه بسته مکالمه و اینترنت ثابت را فعال کنیم؟

براساس اعلام شرکت مخابرات ایران مهلت استفاده از بسته اینترنت ۵۰ گیگابایتی یک هفته‌ای خطوط ثابت امروز سوم تیرماه به پایان خواهد رسید اما بسته مکالمه تماس رایگان تلفن‌های ثابت به ثابت تا پایان تیرماه قابل استفاده خواهد بود.

استفاده از واتس‌آپ ممنوع شد

استفاده از واتس‌آپ ممنوع شد

دفتر اجرایی مجلس نمایندگان آمریکا به کارکنان کنگره اعلام کرد که استفاده از پیام‌رسان واتساپ در وسایل و دستگاه‌های الکترونیکی دولتی ممنوع شده است.

کیان
x