۰ نفر

چمران: امروز فعالیت شهرداری مجدد از سرگرفته می شود

۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۸
کد خبر: 642046
چمران: امروز فعالیت شهرداری مجدد از سرگرفته می شود

رییس شورای شهر تهران گفت: حملات سایبری به سیستم‌ های کشور ادامه خواهد داشت و به همین دلیل باید به تمام مسئولان هشدار دهیم مواظب باشند.

اقتصادآنلاین _ پرستو بهرامی‌ راد؛ مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران در صحن شورای شهر تهران با اشاره به حمله سایبری به سامانه‌های شهرداری، بیان کرد: هک سیستم‌های شهرداری و حمله سایبری که انجام شد، با برنامه موساد، منافقین و تمام ضد انقلاب‌ها صورت گرفته است. 

او‌ توضیح داد: تمام دشمنان انقلاب از قبل برنامه ریزی کرده بودند که سیستم شهرداری و سایر بخش‌ها را در آستانه سالگرد ارتحال امام مورد تهاجم قرار دهند.

چمران گفت: اما به دلیل پاکی خون شهدای ۱۵ خرداد برنامه‌هایشان موفق نبود و با تسلطی که دوستان در شهرداری و سایر دستگاه‌ها داشتند مشکلی ایجاد نشد. دشمنان کاری جزو انتشار چند تصویر موهن و شعار نتوانستند انجام دهند.

رییس شورای شهر تهران بیان کرد: حملات سایبری به سیستم‌ها ادامه خواهد یافت و به همین دلیل باید به تمام مسئولان هشدار دهیم مواظب باشند تا تحت تاثیر این حملات قرار نگیرند.

وی تصریح کرد: از امروز فعالیت شهرداری مجدد از سرگرفته می‌شود، فقط چند روز اخلال ایجاد شد اما دشمن برنامه ریزی کرده بود که بیشتر از این اخلال ایجاد کند.

چمران گفت: این تبدیل به هشداری خواهد شد تا در آینده سیستم‌ها به گونه ای طراحی شود که این حملات سایبری تکرار شود.

رییس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: رها شدن چند سال شهرداری و اضافه نشدن تخصص ها بر این موضوع بی تاثیر بوده و از این نقطه ضعف استفاده شد.

قائمی: لزوم آمادگی شهرداری در مقابل حوادث احتمالی حمله سایبری اخیر

 علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به حمله سایبری به تجهیزات شهرداری گفت: لازم است ما مدیران شهری از مردم شهر تهران بابت اختلالاتی که در پی حمله سایبری ایجاد شده عذرخواهی کنیم و امید است با تلاش دوستانمان در شهرداری برای جبران آسیب‌های وارده در آینده نزدیک شاهد استمرار خدمت‌های شهرداری باشیم.

او با اشاره به این‌که شبانه‌روز کارشناسان و مجموعه فنی مرتبط در حال تلاش هستند تا این مشکل حل شود، تصریح کرد: من بار دیگر به تذکرم که در آبان‌ماه سال گذشته داده بودم تاکید می‌کنم و امیدوارم شهرداری تمهیداتی پیش‌بینی کند تا برای مقابله آماده باشند.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: لازم است شهرداری ابزارهای لازم، نیروی مورد نیاز و تجهیزات لازم را تامین کنند تا بتوانند خود را در مقابل حوادث مشابه تقویت کنند چرا که دشمنی دشمنان پایان ناپذیر است و شهرداری باید این مسائل را پیگیری کند تا نزد مردم رو سفید باشیم.

کاشانی: وضعیت نامشخص هیات مدیره سازمان‌های تابع شهرداری پس از ۱۰ ماه

حبیب کاشانی، عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور شصت و هشتمین جلسه شورای شهر تهران گفت: چند شرکت را بررسی کردم اما هنوز شرکت بهره برداری مترو، شرکت کنترل کیفیت هوا، سازمان تاکسیرانی هنوز تعیین تکلیف نشده اند.

او توضیح داد: پس از گذشت ۱۰ ماه هنوز وضعیت هیأت مدیره مشخص نیست و نباید نگاه غفلت وجود داشته باشد.

کاشانی گفت: گزارش درآمد و هزینه شهرداری تهران باید به شورای شهر تهران ارائه شود اما ۳ ماه است که ارائه نشده است و من می‌خواهم تا این گزارش به شورای شهر بیاید.

صادقی: شهرداری تهران نسبت به پاکسازی نفوذی‌ها در مجموعه اقدام کند

احمد صادقی، عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور شصت و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره افتتاح سامانه تعیین کارشناس رسمی گفت: اتفاق بزرگی در شهرداری تهران روی داده است و تا قبل از این انتخاب کارشناس نظام و فرایندی نداشت و همین موضوع منجر به رانت می‌شد.

او ادامه داد: اما اکنون ارجاع به کارشناس رسمی با حذف امضای طلایی است و کارشناسان به صورت رندوم انتخاب می‌شوند و نوعی توزیع عادلانه بوجود می‌آید.

عضو شورای شهر تهران گفت: امیدوارم این شیوه نه تنها در حوزه املاک بلکه در تمامی بخش‌های شهرداری تهران ایجاد شود.

صادقی با اشاره به اختلال در امور جاری مردم تصریح کرد: هک کردن سیستم‌های شهری به معنای این است که دشمنان نظام با مردم مشکل دارند و می‌خواهند به شهروندان آسیب برسانند.

عضو شورای شهر تهران گفت: رأفت اسلامی در شهرداری تهران معنایی ندارد و تیم جدید مدیریت شهری باید نفوذی‌ها را پاکسازی کند و همچنین رعایت پدافند غیر عامل اهمیت بسزایی دارد.

صارمی: امروز که فرصت پیشگیری وجود دارد دستگاه‌ ها اقدام کنند

حمیدرضا صارمی، در شصت و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد گفت: با توجه به اقدامات انجام شده تا پایان خرداد ۲۵۰ میلیارد تومان اوراق نفر آباد برای اجرای ۱۵ پروژه خدمات زیرساختی و تحرک به توسعه انجام می‌شود.

او توضیح داد: ایجاد فضای سبز، مدارس، مراکز ورزشی و چند الگوی تک پلاک در نفرآباد اجرایی می‌شود.

صارمی با اشاره به طرح‌های تفصیلی، گفت: برخی از مناطق در جنوب شهر تهران در طرح تفصیلی پیش نرفته بودند اما عرض خیابان شوش ۲۰ متر کاهش یافت همچنین عرض خیابان کرمان نیز تغییر پیدا کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به باغ راه حضرت فاطمه گفت: اقدامات لازم در این راستا انجام شده است و پیش می‌رود.

صارمی درباره مشوق‌های طرح تفصیلی مسکن، بیان کرد: در این زمینه قادر خواهیم بود که ۵۰۰۰ پروانه صادر کنیم.

او گفت: همچنین خوشه‌های لازم در راستای ایجاد مراکز دانش بنیان در دستور کار است و وام ۶۰۰ میلیونی پیرامون حرم حضرت شاه عبدالعظیم اعطا می‌شود و وامی ۴۵۰ میلیون تومانی از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: البته اگر با سیستم‌های تمام صنعتی در بافت مسکونی کار شود این وام به ۶۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

صارمی با بیان اینکه نگاه به بافت مسکونی عمیق بوده است، افزود: ما در گذشته در بافت‌های فرسوده تنها به سمت نوسازی رفته بودیم اما اکنون به سمت به‌سازی و بازآفرینی نیز حرکت کرده‌ایم.

او گفت: ایران در بین پر خطر ترین کشورهای جهان از لحاظ زلزله قرار دارد اما بعد از زلزله بم به دلیل الزاماتی که در نظام مهندسی شکل گرفت سازه‌ها با کیفیت تر ساخته شده اند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران ادامه داد: در گسل ری تهدید جدی برای تهران وجود دارد زیرا بسیاری از بخش بافت فرسوده در این گسل وجود دارد.

صارمی افزود: ۲۴ درصد از شهر تهران در ناپایداری زلزله وجود دارد و بر همین اساس یک چهارم شهر تهران نیازمند بازسازی، بهسازی و مناسب سازی هستند همچنین ۳۷ درصد جمعیت شهر تهران در همین بافت زندگی می‌کنند.

وی گفت: ۸۵ درصد بافت فرسوده تهران در جنوب شهر تهران قرار دارد و این به معنای آن است که ما باید بسته تشویقی را در نظر بگیریم تا نوسازی این بافت تحرک بیشتری داشته باشد

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به توسعه نامتوازن و دو قطبی که در تهران شکل گرفته است، افزود: برای ما پذیرفتنی نیست که در میان شمال و جنوب پایتخت توسعه نامتوازن وجود داشته باشد در جنوب شهر تهران و در حوزه فراغتی ۱۴ هکتار کمبود داریم همچنین ۱۳۶ هکتار فضای سبز در مناطق جنوب شهر تهران کمبود وجود دارد.

صارمی گفت: برای نوسازی هر یک هکتار بافت فرسوده به ۱۳۶ میلیارد تومان احتیاج است و ۷۵ میلیارد تومان برای نوسازی مسکن توسط مردم و بانک‌ها و ۶۱ میلیارد تومان برای تأمین خدمات و بهبود کیفیت محیطی توسط بخش عمومی باید پرداخت شود.

وی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز ما برای نوسازی سالانه ۱۰ درصد از بافت‌های فرسوده تهران ۴۴ هزار میلیارد تومان است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه دستگاه‌های متولی نوسازی بافت فرسوده باید به میدان بیایند، گفت: دستگاه‌های عضو ستاد ملی بازآفرینی موضوعات را جدی نمی‌گیرند و اگر اتفاقی که در متروپل رخ داد در تهران بیفتد دیگر فایده‌ای ندارد امروز فرصت پیشگیری وجود دارد و دستگاه‌های مسئول باید کمک کنند.

صارمی افزود: تراکم جمعیت در بافت فرسوده بسیار زیادتر است تدوین برنامه‌های توسعه محلی و توسعه زیرساخت‌های محل‌هایی که در بافت وجود دارند منجر به حل بسیاری از مشکلات می‌شود.

او با اشاره به راهبردهای نوسازی شهر تهران گفت: در ۴ محور محله محوری، بازآفرینی زمین‌های ناکارآمد، تأمین مسکن استطاعت پذیر و مدیریت همکارانه اقدامات خود را پیش می بریم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران افزود: در حوزه محله محوری بیش از ۱۹۵ هزار پلاک فرسوده نوسازی شدند و انتقال حق توسعه کالبدی تدوین شده است.

صارمی گفت: سال گذشته ۱۳۸۴ پروانه در بافت مسکونی اعطا شد که این نقطه ضعف ما است اما باید کاری کنیم تا صدور پروانه‌ها افزایش یابد.