وی ایکس اکستریم
مثقال-طلا با آگاه
x
فونیکس
میلی.
۰۶ / آذر / ۱۳۹۹ ۱۰:۵۱
با دستور رییس جمهور؛

بهره‌برداری از ۳طرح نفتی و پتروشیمی آغاز می‌شود

بهره‌برداری از ۳طرح نفتی و پتروشیمی آغاز می‌شود

سه طرح نفتی و پتروشیمی امروز (پنج شنبه) با حضور رئیس‌جمهور به صورت ویدئوکنفرانس به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر: ۴۸۴۹۳۱
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین، سه طرح نفتی و پتروشیمی امروز (پنج شنبه 6 آذر) با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور به صورت ویدئوکنفرانس به بهره برداری می رسد.

تاسیسات فرآورش سیار میدان مشترک نفتی آزادگان جنوبی و تاسیسات ذخیره‌سازی و ایستگاه‌های اندازه‌گیری میعانات گازی پارس جنوبی دو طرح شرکت ملی نفت ایران است که بهره برداری از آن آغاز می شود.

طرح تاسیسات ذخیره‌سازی و ایستگاه‌های اندازه‌گیری میعانات گازی پارس جنوبی در عسلویه و شرکت پتروشیمی اوره آمونیاک لردگان در استان چهارمحال و بختیاری دیگر طرح ها هستند.

وی افزود: سه وزیر نفت، صمت و جهاد کشاورزی تلاش خود را انجام دهند و هرچه سریعتر طرح خود را به ستاد اقتصادی دولت بیاورند تا تصویب کنیم و سریعتر اجرایی شود.

 

ارسال نظرات
کیان.
x