وی ایکس اکستریم
آگاه-مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
زیما
فونیکس
میلی
فلای تودی
۲۶ / آبان / ۱۳۹۷ ۲۰:۱۱

ورود مجلس به موضوع بازنشسته‌های وزارت راه

ورود مجلس به موضوع بازنشسته‌های وزارت راه

رئیس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این‌که طبق قانون، بازنشسته‌ها در دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت راه باید خداحافظی کنند،گفت: دیوان محاسبات به قانون منع به کارگیری بازنشسته‌ها وارد شده و اعلام کرده به‌کارگیری آنها دخل و تصرف در اموال دولتی است.

کد خبر: ۳۱۵۵۴۳
مدیران خودرو/ پایین لید(موقت)

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محمدرضا رضایی کوچی با تاکید بر این‌که مجلس به موضوع بازنشسته‌های وزارت راه و شهرسازی ورود پیدا کرده است، اظهار کرد: طبق قانون همه بازنشسته‌ها در همه دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت راه باید خداحافظی کنند.

وی ادامه داد: هر دستگاهی که بازنشسته‌ای را به کار بگیرد طبق قانون با آن برخورد می‌شود.

وی در عین حال افزود: البته دیده‌ام بازنشسته‌ها در دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت راه و شهرسازی در حال رفتن هستند و بازنشسته‌ها اجازه ماند در دستگاه‌های اجرایی را ندارند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: بر اساس قانون دیوان محاسبات به قانون منع به کارگیری بازنشسته‌ها وارد شده و اعلام کرده به‌کارگیری آنها در دستگاه‌های اجرایی دخل و تصرف در اموال دولتی است و با عالی‌ترین مقام دستگاه‌ها برخورد قانونی انجام می‌شود.

ارسال نظرات
کیان
x