مثقال-طلا با آگاه
وی ایکس اکستریم
کیان.
x
فونیکس
تور روسیه
دیجی شهر
فلای تو دی
۲۴ / ارديبهشت / ۱۳۹۹ ۲۲:۱۳

نمایندگان پارلمان اروپا خواستار تعلیق تحریم‌ها علیه ایران شدند

نمایندگان پارلمان اروپا خواستار تعلیق تحریم‌ها علیه ایران شدند

گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا با ارسال نامه‌ای به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر ضرورت رفع تحریم‌ها علیه ایران و چند کشور دیگر تأکید کرده‌اند.

کد خبر: ۴۳۹۰۸۶
پارس نماد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، گروهی از نمایندگان پارلمان اروپا در نامه‌ای به «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «شارل میشل»، رئیس شورای اروپا خواستار تعلیق تحریم‌ها علیه ایران و سایر کشورها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا شدند.

اعضای گروه موسوم به «Renew Europe» در پارلمان اروپا ضمن ابزار نگرانی از تأثیر تحریم‌ها بر مبارزه کشورها با «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) خواستار تعلیق موقت تحریم‌ها علیه کوبا، ایران، لیبی، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشورها شدند.

این نامه به ابتکار «خاویر نارت»، عضو گروه «Renew Europe» و عضو کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا تهیه شده و به امضای ۹ عضو دیگر این پارلمان رسیده است.

هلو
ارسال نظرات
ملی گلد.
x