درگیری در ماهشهر یک کشته برجای گذاشت

درگیری در ماهشهر یک کشته برجای گذاشت

اقتصاد‌آنلاین: فرمانده انتظامی ماهشهر از کشته شدن یک نفر در حادثه درگیری بامداد امروز در شهر چمران خبر داد.

سرهنگ جلیل زبیدی، اظهار کرد:در یک درگیری و تیراندازی میان دو نفر که ساعت 03:40 بامداد امروز( شنبه 4 شهریورماه) در شهر چمران شهرستان ماهشهر رخ داد، یک نفر به علت اصابت گلوله به قتل رسید.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: علت این درگیری اختلاف بر سر مسائل خانوادگی عنوان شده است.

فرمانده انتظامی ماهشهر تصریح کرد: تحقیقات انتظامی در خصوص این درگیری آغاز شده است و تلاش برای دستگیری فرد ضارب ادامه دارد.

زبیدی ضمن هشدار به دارندگان اسلحه‌های غیرمجاز  تاکید کرد: نیروی انتظامی با مخلان نظم و آسایش عمومی قاطعانه و به صورت شدید برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد فردی آسایش شهروندان را برهم بزند.

x