۰ نفر

نقش مدیران ارشد در موفقت شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی

نعمت‌زاده: در موضوع بهره‌وری رفوزه‌ایم/ ضرورت کاهش فاصله صنعت و دانشگاه

۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۹
کد خبر: 208701
نعمت‌زاده: در موضوع بهره‌وری رفوزه‌ایم/ ضرورت کاهش فاصله صنعت و دانشگاه

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم کاهش فاصله صنعت و دانشگاه، گفت: باید تلاش ما بر تربیت مدیران و افراد عاشق کار، بهره وری و صادرات در کشور باشد.

محمدرضا نعمت زاده عصر امروز (شنبه) در همایش مشارکت کارآفرینان در دانشگاه صنایع و معادن ایران در محل سازمان مدیریت صنعتی افزود: نقش مدیران ارشد در موفقت شرکت ها و بنگاه های اقتصادی کتمان ناپذیر است. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، به گفته این مقام مسئول، هرچند دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و حتی دبیرستان ها بخشی از اقتصاد کشور را هدایت می کنند، اما امروز فاصله بین صنعت و دانشگاه زیاد شده است.

وی بیان داشت: باید این فاصله را تکمیل کرده و کاهش دهیم تا بتوانیم بهره وری را ارتقا دهیم.

نعمت زاده با بیان اینکه در کل کشور از نظر موضوع بهره وری رفوزه ایم، تصریح کرد: بیش از سه دهه است که در برنامه های توسعه ای کشور گفته و می گوییم که 20 تا 30 درصد رشد و توسعه کشور باید از طریق ارتقای بهره وری باشد، اما اگر با شیوه کنونی ادامه دهیم حتی اگر برنامه هفتم توسعه را بنویسیم باز هم نمی توانیم به رشد بهر وری برسیم.

وی تاکید کرد: باید علوم را در عمل به دانشجویان بیاموزیم و در این راستا از تجارب کشورهای موفق در این زمینه بهره جوییم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با یادآوری اینکه تاکید مقام معظم رهبری، سیاست های اصل 44 و اقتصاد مقاومتی بر سپردن کار به مردم و بخش خصوصی است، خاطرنشان کرد: تربیت نیروهای زبده و کاربلد، سرمایه گذاری اصلی کشور است.

به گفته نعمت زاده، وزارت صنعت، معدن و معدن 280 نفر از فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاهی را به عنوان دستیار مدیران به کار می گیرد.

در ادامه این همایش، «مجید صفرجوهری» رئیس دانشگاه صنایع و معادن افزود: دانشگاه صنایع و معادن ایران در سال 1372 با پیشنهاد وزارت معادن و فلزات و شرکت های تحت پوشش برای تربیت کارشناسان، طراحان صنعتی، مدیران کارآمد و برنامه ریزان خبره به منظور توسعه صنایع مادر و گسترش منابع اقتصادی کشور و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تأسیس شد که اساسنامه این دانشگاه در سال 1375 به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسیده است.

وی تصریح کرد: براساس این اساسنامه، تربیت نیروی انسانی متخصص کیفی برای صنایع و معادن کشور، - ایجاد قطب کیفی آموزش عالی برای جذب افراد مستعد، پاسخگویی به نیازهای پژوهشی صنایع و معادن کشور در بالاترین سطح علمی، بهره گیری از توانایی های علمی و تحقیقاتی و امکانات موجود در صنایع و معادن کشور به عنوان اهداف دانشگاه صنایع ومعادن ایران در نظر گرفته شده است.

«رویا طباطبایی یزدی» رئیس سازمان ملی بهره وری ایران در نشست خبری به مناسبت یکم خردادماه به نام روز ملی بهره وری، گفت: شاخص بهره وری هر پنج،١٠ و یا ١٥ سال محاسبه می شود.

وی گفت :از میانگین رشد اقتصادی در سال های 1393 تا 1395 که4.28 درصد بود سهم بهره وری از آن 2.64 درصد محاسبه شده است.

رئیس سازمان ملی بهره وری ایران گفت :در سال ٩٣معادل ١.٩٥درصد از سه درصد رشد اقتصادی حاصل بهره وری کل عوامل تولید بود.

وی توضیح داد» شاخص های بهره وری در سال های 91، 92 و ٩٤ منفی و تنها سال های ٩٣ و ٩٥ مثبت شد.

وی رشد اقتصادی در سال ٩٣ را منهای هشت درصد، سال ٩٢برابر با صفر درصد، سال ٩٣ برابر با سه درصد سال ٩٤ برایر با منهای ١.٦ درصد و در سال ٩٥ برابر با ١١.٦ درصد عنوان کرد.