۰ نفر

اگر زیاد دستشویی می روید ، بخوانید!

۱۷ آذر ۱۴۰۰، ۹:۳۰
کد خبر: 587974
اگر زیاد دستشویی می روید ، بخوانید!

دستشویی رفتن یک امر طبیعی برای همه ی انسان هاست، اما تعداد دفعات تخلیه مثانه میتواند نشانه هایی از مشکلات درونی شما داشته باشد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ تعداد دفعات تخلیه مثانه می تواند سیگنال های مختلفی را به شما بدهد که سرنخی برای پیدا کردن مشکلات جسمی است. همه ما هنگامی  به دستشویی می رویم که برای تخلیه مثانه خود، احساس نیاز کنیم اما گاهی اوقات این احساس نیاز بیشتر از حد طبیعی است.

طبق مطالعات انجام شده، بی اختیاری در ادرار یا بیرون ریختن ناگهانی ادرار بدون این که کنترل آن را داشته باشید، حدوداً 25 میلیون جوان که اکثر آن ها خانم هستند را در کل دنیا درگیر کرده است و این بی اختیاری ادرار باعث می‌ شود که فرد کنترل مثانه را از دست بدهد و خیلی زود به زود به دستشویی برود. در حقیقت پزشکان و محققان اعلام کرده اند که این احساس نیازِ ناگهانی و خیلی زیاد برای رفتن به دستشویی، می تواند علت اصلی نگرانی افراد باشد.

دفعات دستشویی رفتنت از  8 گذشت، نگران شو

اگر در 24 ساعت بیش از 8 بار به دستشویی می روید، این می تواند علامت مثانه بیش فعال باشد. مثانه بیش فعال شبیه به بی اختیاری ادرار است و باعث می‌ شود که فرد نتواند ادرار خود را کنترل کند، در نتیجه باعث ادرار مکرر و ناگهانی در طول روز می شود. پس اگر شما بدن خود را زیاد آب رسانی نمی کنید اما از طرفی زیاد هم دستشویی می روید، بدانید که علامت چیز های مختلفی در بدنتان است که بهتر است با پزشک در مورد فعالیت بیش از حد مثانه خود صحبت کنید.

خانم‌ ها بیشتر از آقایان این وضعیت را تجربه می‌ کنند

شاید این مشکل، شما را بیش از دو دفعه هنگام شب از خواب بیدار کند تا به دستشویی بروید و کنترل ادرار برای تان سخت باشد. مثانه بیش فعال یک اتفاق نسبتاً رایج است و طبق اطلاعات موجود، بیش از 33 میلیون نفر در کشور های بزرگ به این مسئله دچار هستند که البته این موضوع می‌ تواند هر کسی را درگیر کند اما مطالعات نشان می‌ دهد در خانم‌ ها بیشتر از آقایان اتفاق می‌ افتد.

عارضه رایج بیش فعالی مثانه

بعضی از بیماران به خاطر مثانه بیش فعال از انجام فعالیت‌ های جسمی بازداشته می‌ شوند. مثانه بیش فعال می تواند تاثیر زیادی روی عادات روزانه شما و یا جایگاه تان در محافل اجتماعی داشته باشد. پس اگر مثانه بیش فعال دارید و هر 4 ساعت به دستشویی می روید و به دردسر افتاده اید، احتمالاً انجام کار های روزانه برای تان سخت می شود، زیرا باید تایم زیادی را صرفِ رفتن به دستشویی کنید.

درمان چیست؟

گزینه های درمانی زیادی برای مثانه بیش فعال وجود دارد، طبق مطالعات انجام شده، اگر پزشک تشخیص دهد که شما به مثانه بیش فعال دچار هستید، احتمالاً با توجه به این موضوع که خون در ادرارتان وجود نداشته و با آزمایش‌ های مختلف؛ می تواند داروهای متنوعی برای شما تجویز کند‌ او باید بفهمد که مثانه شما چگونه فعالیت می کند و چگونه خودش را تخلیه می‌ کند که در این آزمایش ها فشار موجود در مثانه، سرعت خروج ادرار و میزان ادرار خارج شده را بررسی کرده و طبق آن دارو تجویز می شود. البته غیر از دارو، راهکارهایی مثل تمرین هایی برای تقویت عضلات لگن یا برنامه ریزی برای رفتن به دستشویی هم وجود دارد که پزشک با توجه به شرایطی که دارید، آنها را در اختیار شما قرار می دهد.