۰ نفر

افزایش زایمان‌های زودرس در زنان باردار مبتلا به کرونا

۱۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵
کد خبر: 570040
افزایش زایمان‌های زودرس در زنان باردار مبتلا به کرونا

محققان در آخرین مطالعات خود درباره زنان باردار مبتلا به ویروس کرونا دریافتند زایمان زودرس در مادران مبتلا به کرونای علامت دار، بیشتر است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، در مقایسه با زنان باردار بدون علامت، زنان باردار مبتلا به کووید-۱۹ دارای عوارض اورژانسی بالاتری بودند و نوزادان متولد شده از مادران علامت دار بیشتر مستلزم دریافت اکسیژن و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) بودند.

به گزارش مدیکال اکسپرس،کریستین لین، دانشجوی پزشکی و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: با توجه به ماهیت تکامل یافته کووید-۱۹، برای بیمارستان‌ها بسیار مهم است که تجربیات خود را در مورد نحوه درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و تاثیر آن بر پیامد‌های بیمار به اشتراک بگذارند. روونت بابازاده، دکتر، استادیار بیهوشی و نویسنده ارش این مطالعه، شاخه پزشکی دانشگاه تگزاس، می‌گوید: ما می‌خواستیم بینشی را در مورد تجربه یک موسسه در مورد نحوه زایمان و زایمان تحت تاثیر ویروس و همچنین وضعیت نوزاد پس از تولد ارائه دهیم.

این مطالعه یک مرور گذشته نگر از زنان باردار، بین ۱۶ تا ۴۵ ساله بود که تست کووید-۱۹ آن‌ها مثبت بود و برای زایمان از مارس تا سپتامبر ۲۰۲۰ پذیرفته شدند. صد و یک زن باردار در این مطالعه شرکت کردند که ۳۱ نفر آن‌ها دارای علامت بودند، ۴۲ ٪ تب، ۳۹ ٪ سرفه، ۲۶ ٪ تنگی نفس، ۱۶ ٪ درد عضلانی، ۱۶ ٪ لرز و ۱۰ ٪ درد قفسه سینه داشتند.

نتایج نشان داد درصد بیشتری از مادران علامت دار در شرایط اضطراری (۵۸.۱)) در مقایسه با مادران بدون علامت عوارض کمتری در هنگام زایمان داشتند (۴۶.۵)). مادران علامت دار به احتمال زیاد دارای عوارض اضطراری مانند موقعیت بریچ، کاهش حرکت جنین، مایع آمنیوتیک بسیار کم یا کند شدن یا توقف پیشرفت زایمان بودند؛ علاوه بر این، نوزادان متولد شده از مادران علامت دار بیشتر به حمایت تنفسی نیاز دارند (۳۱.۲ درصد در مقایسه با ۲۹ درصد) و در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بستری می‌شوند (۴۳.۸ درصد در مقایسه با ۳۶.۲ درصد). یک نوزاد در گروه مادران علامت دار بعد از زایمان مبتلا به کووید-۱۹ مثبت شد که در مورد احتمال انتقال عمودی به نوزاد نگران کننده است.

خانم لین خاطرنشان کرد: کووید-۱۹ اثرات سیستمیک شدیدی به ویژه در بیماران علامت دار بر بدن دارد،  این احتمال وجود دارد که این اثرات در مادران باردار که نیاز اکسیژن جنین و مادر را افزایش داده‌اند، تقویت شود. کاهش اکسیژن رسانی می‌تواند به افزایش زایمان‌های سزارین کمک کند، همچنین این احتمال وجود دارد پزشکانی که از بیماران علامت دار مراقبت می‌کنند نیز باید احتیاط کنند. طبیعت غیرقابل پیش بینی است، بنابراین آن‌ها به طور فعال زایمان سزارین را برای زایمان‌های متوسط ​​تا پرخطر توصیه می‌کنند.

نکته قابل توجه این است که میزان زایمان سزارین (سزارین) در زنان علامت دار (۵/۶۴ درصد) و زنان بدون علامت (۶۲ درصد) به طور قابل توجهی بیشتر از میزان زایمان طبیعی بود.