بر اساس بررسی‌های انجام شده در خصوص استارتاپ‌های فین‌تک در جهان که بالاترین میزان بودجه را به خود اختصاص داده‌اند، شرکت سنگاپوری Grab با تخصیص حدود 10میلیارد دلار در این زمینه، در جایگاه نخست قرار گرفت.

اقتصاد آنلاینمهسا نجاتی؛ بر اساس گزارشی که اخیرا توسط CB Insight منتشر شده، استارتاپ فین‌تک Grab (در حال حاضر خصوصی، شرکت نوظهور)، بالاترین میزان بودجه را در میان این شرکت‌ها به خود اختصاص داده است. این کسب و کار سنگاپوری همچنین ارائه دهنده سرویس‌های حمل و نقل اشتراکی و تحویل غذا است، که تا حدی نشان می‌دهد چرا بودجه این استارتاپ بسیار بالاتر از سایر همتایان فین‌تک خود است.

قابل ذکر است که فین‌تک یا فناوری مالی، به معنای کاربرد نوآورانه فناوری در ارائه خدمات مالی است و به شرکت‌هایی اشاره دارد که با کاربرد تکنولوژی تلاش می‌کنند خدمات مالی را کارآمدتر کنند.

شرکت Grab، با ارائه خدمات رزرو تاکسی کار خود را آغاز کرد و سپس با ارائه تلفن همراه و پرداخت آنلاین از طریق کیف پول موبایلی، فعالیت خود را در فین‌تک شروع کرد.

گفتنی است که GrabPay همچنین انتقال وجوه را ارائه می‌دهد که برای کاربران امکان پرداخت تاکسی یا صورت‌حساب غذا یا انتقال پول به اعضای خانواده را فراهم می‌کند. این سرویس همچنین برای حواله وجوه، پرداخت در فروشگاه‌ها و دسترسی کاربران به معاملات و دریافت امتیاز برای جایزه، استفاده می‌شود.

در میان 250 استارتاپ فین‌تک که توسط CB Insights ارائه شده، 20مورد از آنها در هند و 10مورد نیز در سایر نقاط آسیا واقع شده است.

جالب توجه است که تنها سه مورد از این شرکت‌ها در چین قرار دارند که ممکن است نشانه‌ای از اشباع بازار باشد که چندین ارائه دهنده پرداخت فین‌تک عرضه عمومی شده و سایر نمایندگان فین‌تک را به رخ می‌کشد.

تجمع بالای استارتاپ‌های فین‌تک در هند می‌تواند به معنی قرار گرفتن این کشور در ردیف بعدی برای انقلاب فین‌تک باشد.

در نمودار ارائه شده، استارتاپ‌های فین‌تک با بالاترین میزان بودجه در جهان را مشاهده می‌کنید؛

استارتاپ فین تک